Teşekkürler dostumNeden olmalısın hakediyosun bence :=)
Ben yinede 6 ayı beklemeyi planlıyorum, hem o zamana kadar daha çok tecrübe sahibi olurum.Çoğu moderatör 6 ayı doldurmadan kabul edildi, bence önemli olan üsluptur. Şansını dene bakalım.
Pandalık sadece benim rolümIlk başta bir panda moderatörümüz olması kulağa normal kaçmasa da pandanın kendisini tanıyınca bu iş kulağa daha da güzel geliyor. Hayırlı geceler.
Skript veya plugin konusunda maalesef görev alamam. Sebebi ise o konuda bilgi sahibi olmamam.@PandaBey Abi Benim Düsüncem Söyle. Bu forumda Dikkat Ettigim Kadarıyla Skript aşırı Olmakla Beraber Plugin ve Skript Soruları Soruluyor ve Tanıtılıyor. Yani Ben Katıldıgımdan Beri Öyle Gördüm. Bu Yüzden Bu Konuda Bilgili Kisilerin Alınabilecegini Düsünüyorum. Ama Sen de Çok Onlinesin ve Tanınıyorsun.
Peki Ben Bu Skript Bölümünde Moderator Olmam İçin Neye Sahip Olmam Lazım ? Mesela online süresi veya kayıt olma süresi gibiTeşekkürler dostum
Ben yinede 6 ayı beklemeyi planlıyorum, hem o zamana kadar daha çok tecrübe sahibi olurum.
Pandalık sadece benim rolümHayırlı geceler.
Skript veya plugin konusunda maalesef görev alamam. Sebebi ise o konuda bilgi sahibi olmamam.
Forumun altındaki bölümde Sık Sorulan Sorular bölümü var. Oradaki yolu takip ederek moderatör başvurusu içeren konuyu bulabilirsin.Peki Ben Bu Skript Bölümünde Moderator Olmam İçin Neye Sahip Olmam Lazım ? Mesela online süresi veya kayıt olma süresi gibi
Bence en basit tarafı bu. Ben insanların beni yargılamasından korkuyorum.Bilmiyorum. Ama moderatör olursan herkese eşit davranmalısın, asıl zor tarafı bu.
Forumda aktifliğimi zirvede tutan bir üyeyim. Bugüne kadar açtığım konuların hepsi imla kurallarına düzgün bir şekilde ve gerekli olan konulardı. Foruma faydam olup olmadığı hakkında nasıl ön yargıda bulunuyorsun?; Beni sürekli takip eden bir üye değilsin. Geçenki fiyaskolar demişsin, o fiyaskonun ne olduğunu açıklarsan daha detaylı tartışabiliriz.Açtığın konuların saçmalığını, böyle bir konu açarak ihtimalini düşürdüğünü, foruma faydalı biri olamayacağını, vizyon sahibi biri olmadığını göz önüne almazsak senden harika moderatör olurZaten geçenki fiyaskoları saymıyorum bile gene de başvurucam dersen kolay gelsin sana çoluk çocuk kazanıyor sen de büyük ihtimalle kazanırsın rütbeyi.
Dostum ben bir insanım ve forumu role play foruma çevirmek aklımın ucundan bile geçmiyor.Her öğün bambu salatası yiyen ve günde 15 saat uyuyan bir canlının moderatör olması ?
Başvuruda sıkıntı çıkmasından ziyade ben o 6 ay içinde kendimi geliştirmeyi planlıyorum.Daha 1 ay'ı dolmuyan Fake kız'ı aldılarda seni mi almıyacaklar. Ayıp ettin.