PandaBey
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İlgilendiğin için sağolasın. Ben şimdilik konu dışı-genel bölümünde görev almak istiyorum, acaba uygun olur mu?kurdumuz var pandamız neden olmasın hocam. Buyrun.
İlgilendiğin için sağolasın. Ben şimdilik konu dışı-genel bölümünde görev almak istiyorum, acaba uygun olur mu?kurdumuz var pandamız neden olmasın hocam. Buyrun.
İlgilendiğin için sağolasın. Ben şimdilik konu dışı-genel bölümünde görev almak istiyorum, acaba uygun olur mu?
Teşekkur ederim ama acaba nereye basvuracagim ?saka maka gercekten bilmiyorum cok cahilim:/Başvurularda en önemli olan uslüp ve başvuruyu yaparkenki vermiş olduğun özendir. Şansını denemeni öneririm.
Troll hesapsın ve "Katılım Cuma" yazıyor. Boşuna kendini yorma.Teşekkur ederim ama acaba nereye basvuracagim ?saka maka gercekten bilmiyorum cok cahilim:/
6 ay dolduğu ilk gün denemeyi düşünüyorum.Başvurularda en önemli olan uslüp ve başvuruyu yaparkenki vermiş olduğun özendir. Şansını denemeni öneririm.
Konu Dışı - Genel Bölümü olarak tek bir yeri seçme başvurunda bu arada, bir kategori seç başvuracaksan.İlgilendiğin için sağolasın. Ben şimdilik konu dışı-genel bölümünde görev almak istiyorum, acaba uygun olur mu?
6 ay dolmayı bekleme, şimdi şansını dene.6 ay dolduğu ilk gün denemeyi düşünüyorum.
Troll olmayan hesabim var ayrica katilimi 2012?Troll hesapsın ve "Katılım Cuma" yazıyor. Boşuna kendini yorma.
Yazı biçimine göre başvurum kabul edilmezse sonradan tekrar başvuru yapabilme imkanım olduğunu anladım. şu an tatildeyim; yani mobilim. Pazartesi günü başvuru yapmayı deneyeyimKonu Dışı - Genel Bölümü olarak tek bir yeri seçme başvurunda bu arada, bir kategori seç başvuracaksan.
6 ay dolmayı bekleme, şimdi şansını dene.
Ben başvuru yaptım şansımı denedim şansım belki iyi gider.Yazı biçimine göre başvurum kabul edilmezse sonradan tekrar başvuru yapabilme imkanım olduğunu anladım. şu an tatildeyim; yani mobilim. Pazartesi günü başvuru yapmayı deneyeyimİlgin için teşekkürler.
Forumun alt bölümünden sss kısmından bulabilirsin.Başvurular Bitmedimi Nerden Basvuruyorsunuz
Kurallar bolumunden buldum herhalde bitmedi ama bilmiyorumBaşvurular Bitmedimi Nerden Basvuruyorsunuz