Nasıl yani ?Multiverse İnventory plugini ile otomatik şekilde yapılıyor.
Sunucuna Multiverse inventory pluginini yükledikten sonra reload atacaksın başka işlem kalmadı demek istedimNasıl yani ?
Teşekkürler yarın deneyeceğim.Sunucuna Multiverse inventory pluginini yükledikten sonra reload atacaksın başka işlem kalmadı demek istedim![]()
MV core veTeşekkürler yarın deneyeceğim.
Ben farklı bir şey mi yazdım?MV core ve
MV inventories
pluginlerini yükedikten sonra içindeki ayarlara dünyalarını ekleyip sunucunuzu yeniden başlatınız.
Sence benim mesajım ile seninkini ayırt etmek zormu?Ben farklı bir şey mi yazdım?
Sunucuna Multiverse inventory pluginini yükledikten sonra reload atacaksın başka işlem kalmadı demek istedim![]()
Benimki öyleyse seninkide yanlış bilgilendirme uzaklaş burdan.Senin yaptığın spam ve post kasmaya giriyor.
Neresi yanlış? Son derece doğru bir şekilde anlattım. Bu arada plugin içinde dünaları girmen gerekli demişsin; aksine seninki yanlış bilgi oluyor. Plugin zaten otomatik olarak bütün dünyaları kapsıyor.Benimki öyleyse seninkide yanlış bilgilendirme uzaklaş burdan.
Eğer ayıracağı dünyalar varsa ya kodla yada configle ayarlaması gerekiyor!Neresi yanlış? Son derece doğru bir şekilde anlattım. Bu arada plugin içinde dünaları girmen gerekli demişsin; aksine seninki yanlış bilgi oluyor. Plugin zaten otomatik olarak bütün dünyaları kapsıyor.
Böyle bir sıkıntı çıktığı takdirde forum üyesi mesajlarda belirtir, ben veya başka bir üye yardımcı olur. Bu arada siz kim olduğunuzu sanıp bana karşı siper alarak "Uzaklaş buradan" diyorsunuz? Konu altlarında gereksiz spam yapacağınıza önce insanlık vazifenizi yapıp; üslupunuzu geliştirmeniz gerekmektedir. İyi forumlar..Eğer ayıracağı dünyalar varsa ya kodla yada configle ayarlaması gerekiyor!
Siz kim oluyorsunuzda moderatorler dururken bana şu suçtur bu suçtur diye gereksiz suçlama yapıyorsunuzBöyle bir sıkıntı çıktığı takdirde forum üyesi mesajlarda belirtir, ben veya başka bir üye yardımcı olur. Bu arada siz kim olduğunuzu sanıp bana karşı siper alarak "Uzaklaş buradan" diyorsunuz? Konu altlarında gereksiz spam yapacağınıza önce insanlık vazifenizi yapıp; üslupunuzu geliştirmeniz gerekmektedir. İyi forumlar..
Ben sizi uyarıyorum, tartlşma daha çok uzarsa yetkililerin ilgileneceğinden eminim.Siz kim oluyorsunuzda moderatorler dururken bana şu suçtur bu suçtur diye gereksiz suçlama yapıyorsunuz