Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucunun mimarileri çok hoş. Yalnız lobi çok boş. Eklenti konusunda konuşmama zaten gerek yok :) Online durumu da zaten belli. Son zamanlarda hızla artıyor. Yalnız bu kadar güzelliğin yanında oyuncu kitlesi sunucuyu cok bozuyor. Minigame oynarken her odada en az 3-4 hack var. Küfürler hakkında hiç konusmayacagim herkes ana avrad sovuyor birbirine. İnanıyorum ve umuyorum ki yakın zamanda bunları da engellersiniz

B

BayEmre_19

Ziyaretçi
Sunucunun mimarileri çok hoş. Yalnız lobi çok boş. Eklenti konusunda konuşmama zaten gerek yok :) Online durumu da zaten belli. Son zamanlarda hızla artıyor. Yalnız bu kadar güzelliğin yanında oyuncu kitlesi sunucuyu cok bozuyor. Minigame oynarken her odada en az 3-4 hack var. Küfürler hakkında hiç konusmayacagim herkes ana avrad sovuyor birbirine. İnanıyorum ve umuyorum ki yakın zamanda bunları da engellersiniz

O lobi yılbaşı için özel olarak yapıldı. Ama beğendikten sonra sade olarak üstünde oynadık boş olması ondan kaynaklı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

BhCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Klasik bir ercan buildi cidden build harika survival sunucusu eklemelisiniz bence

B

BayEmre_19

Ziyaretçi
KISA SÜREDE YEPYENİ HARİTALAR!

Güncel!

Moderatör tarafından düzenlendi:

PixelSky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek diyeceğim şey hakettiği bu değil bu kalitedr sunucuların tüm dünyaya açık olması gerek global bir sunucu olmali Mineplex vs. Gibi.