Korkuyorum :( Arkadaşlar param olmadığı için dışarıdan FeatherBoard indirdim (Konuya gir)

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum internetten java öğreniyorum ama zor oluyor.
Yazın para biriktirip kitap alacağım.

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum internetten java öğreniyorum ama zor oluyor.
Yazın para biriktirip kitap alacağım.
Kardeşim İlk Başta HTML öğren Derim Zaten Çok basit 2+2 Gibi Fakat Programlama Dillerinin Nasıl Çalıştığını ve nelere dikkat etmen gerektiğini öğrenirsin

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paranı Al Kazan Kardeşim Bu Kadarmı Zor Tüm Gün Pc başında Oturup Forumda Gezip Oyun Oynucağınıza Bi Kodlama Dili Yada Başka Şeyler Öğrenin En Olmadı Yetenikliyseniz Yada Yapabilirim Derseniz Youtube Kanalı Açın Orjinal Oyun Alıcak Kadar Para Çıkar
Ya Kardeşim Para Çıkarmak Okadar Kolay Birşeymi Sanıyorsun Sen. Ve PC Başında Duruyoruz Çünkü 15 Tatil Mantıklı Geldimi Sana ?.

Onu bıraktım, sucuğu almaya parası olmayanlar çakma sucuk alınca ne oluyor? sonu hastane, hayır anlıyorum oyun ihtiyacınızı ama yapılan şey tamamen hırsızlık ve bu kabul edilemez.
Lafını Crack Paylaşana Söyliyebilirmisin Ben Sadece İndiriyorum ?

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ya Kardeşim Para Çıkarmak Okadar Kolay Birşeymi Sanıyorsun Sen. Ve PC Başında Duruyoruz Çünkü 15 Tatil Mantıklı Geldimi Sana ?.

Crack paylaşan direk hırsız zaten :|
Adam Gaben'in sörvürlerini heçkliyor

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Valla kardeşim ben seni kendi vicdanınla bırakıyorum, sana ne doğru geliyorsa onu yap ama unutma, yapılanları elbette biri görür..

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bu kadar küçük bir miktarı bile ödeyebilecek durumda değilsen zaten hiç sunucu açma, boşuna heves etme. Sunucu açmak bir yatırımdır aynı zamanda, ve maddiyatın olmazsa yatırım da yapamazsın.

Öyle bir şey Demiyecegim Çalışıcagım Ancak Paramı Bu Oyunlara Vermiyecegim Veripde Kendimi geçindirebilicekmiyim oyunlarla Hayır geçindiremiyecegim Ben Paralarımı Oyunlara harcamam Kardeşim.
O zaman "paralı" oyun da oynamayacaksın. Metin2 Knight Online takılabilirsin, "bedava" onlar.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bu kadar küçük bir miktarı bile ödeyebilecek durumda değilsen zaten hiç sunucu açma, boşuna heves etme. Sunucu açmak bir yatırımdır aynı zamanda, ve maddiyatın olmazsa yatırım da yapamazsın.

O zaman "paralı" oyun da oynamayacaksın. Metin2 Knight Online takılabilirsin, "bedava" onlar.
"Paramız yok da Cracklı Oyun İndiriyoruz Paramız Olsa Neden Cracklı Oyun İndirelim ki Söylermisin ?. Bilgisayarı Alıcak Parayı Nerden Çıkardın Diye Soracak İsen Bu Bilgisayarı 7 8 Yıl Önce Aldım Ve Hala Takır Takır Çalışıyor"
(İsterseniz Uzatmıyalımki Yetkililerdende Uyarı Yemiyelim ?)

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Paramız yok da Cracklı Oyun İndiriyoruz Paramız Olsa Neden Cracklı Oyun İndirelim ki Söylermisin ?. Bilgisayarı Alıcak Parayı Nerden Çıkardın Diye Soracak İsen Bu Bilgisayarı 7 8 Yıl Önce Aldım Ve Hala Takır Takır Çalışıyor"
(İsterseniz Uzatmıyalımki Yetkililerdende Uyarı Yemiyelim ?)
Dostum "crack" dediğin olay yasadışıdır, uyuşturucuyla aynı kritere girmese bile ikisi de suçtur. Maddiyatın yoksa oynamayacaksın, bedava oyunlara yöneleceksin bu kadar basit olay.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanmıyorum bir şey olmaz bakıyoruz millet indiyor kullanıyor al mesla minecraft craft kullanıyoruz bir sucmu işliyoruz veya yasal bir iş mi yapıyoz yok korkmana gerek bile yok yani crack kullanan sunucular gördüm ben

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
LFdeki 853907 kişiye bir şey olmadığına göre sorun yok.

RhemeHades

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu korsan kullanma işini çok büyütmeyin hiiiç bir şey olmaz gönlünüzü rahat tutun siz.