Onu bıraktım, sucuğu almaya parası olmayanlar çakma sucuk alınca ne oluyor? sonu hastane, hayır anlıyorum oyun ihtiyacınızı ama yapılan şey tamamen hırsızlık ve bu kabul edilemez.
Kardeşim İlk Başta HTML öğren Derim Zaten Çok basit 2+2 Gibi Fakat Programlama Dillerinin Nasıl Çalıştığını ve nelere dikkat etmen gerektiğini öğrenirsinDostum internetten java öğreniyorum ama zor oluyor.
Yazın para biriktirip kitap alacağım.
Boş yere kitaplara para harcamanı önermem,Dostum internetten java öğreniyorum ama zor oluyor.
Yazın para biriktirip kitap alacağım.
Ya Kardeşim Para Çıkarmak Okadar Kolay Birşeymi Sanıyorsun Sen. Ve PC Başında Duruyoruz Çünkü 15 Tatil Mantıklı Geldimi Sana ?.Paranı Al Kazan Kardeşim Bu Kadarmı Zor Tüm Gün Pc başında Oturup Forumda Gezip Oyun Oynucağınıza Bi Kodlama Dili Yada Başka Şeyler Öğrenin En Olmadı Yetenikliyseniz Yada Yapabilirim Derseniz Youtube Kanalı Açın Orjinal Oyun Alıcak Kadar Para Çıkar
Lafını Crack Paylaşana Söyliyebilirmisin Ben Sadece İndiriyorum ?Onu bıraktım, sucuğu almaya parası olmayanlar çakma sucuk alınca ne oluyor? sonu hastane, hayır anlıyorum oyun ihtiyacınızı ama yapılan şey tamamen hırsızlık ve bu kabul edilemez.
Crack paylaşan direk hırsız zaten :|Ya Kardeşim Para Çıkarmak Okadar Kolay Birşeymi Sanıyorsun Sen. Ve PC Başında Duruyoruz Çünkü 15 Tatil Mantıklı Geldimi Sana ?.
Lafını Crack Paylaşana Söyliyebilirmisin Ben Sadece İndiriyorum ?
Valla kardeşim ben seni kendi vicdanınla bırakıyorum, sana ne doğru geliyorsa onu yap ama unutma, yapılanları elbette biri görür..Ya Kardeşim Para Çıkarmak Okadar Kolay Birşeymi Sanıyorsun Sen. Ve PC Başında Duruyoruz Çünkü 15 Tatil Mantıklı Geldimi Sana ?.
Lafını Crack Paylaşana Söyliyebilirmisin Ben Sadece İndiriyorum ?
O zaman "paralı" oyun da oynamayacaksın. Metin2 Knight Online takılabilirsin, "bedava" onlar.Öyle bir şey Demiyecegim Çalışıcagım Ancak Paramı Bu Oyunlara Vermiyecegim Veripde Kendimi geçindirebilicekmiyim oyunlarla Hayır geçindiremiyecegim Ben Paralarımı Oyunlara harcamam Kardeşim.
"Paramız yok da Cracklı Oyun İndiriyoruz Paramız Olsa Neden Cracklı Oyun İndirelim ki Söylermisin ?. Bilgisayarı Alıcak Parayı Nerden Çıkardın Diye Soracak İsen Bu Bilgisayarı 7 8 Yıl Önce Aldım Ve Hala Takır Takır Çalışıyor"Dostum bu kadar küçük bir miktarı bile ödeyebilecek durumda değilsen zaten hiç sunucu açma, boşuna heves etme. Sunucu açmak bir yatırımdır aynı zamanda, ve maddiyatın olmazsa yatırım da yapamazsın.
O zaman "paralı" oyun da oynamayacaksın. Metin2 Knight Online takılabilirsin, "bedava" onlar.
Dostum "crack" dediğin olay yasadışıdır, uyuşturucuyla aynı kritere girmese bile ikisi de suçtur. Maddiyatın yoksa oynamayacaksın, bedava oyunlara yöneleceksin bu kadar basit olay."Paramız yok da Cracklı Oyun İndiriyoruz Paramız Olsa Neden Cracklı Oyun İndirelim ki Söylermisin ?. Bilgisayarı Alıcak Parayı Nerden Çıkardın Diye Soracak İsen Bu Bilgisayarı 7 8 Yıl Önce Aldım Ve Hala Takır Takır Çalışıyor"
(İsterseniz Uzatmıyalımki Yetkililerdende Uyarı Yemiyelim ?)