Korkuyorum :( Arkadaşlar param olmadığı için dışarıdan FeatherBoard indirdim (Konuya gir)

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korkmuyorum lan :S
Beni korku duygumdan esir bıraktınız :)
Listen to music:

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
"Arkadaşlar fesbuku heçkledim . Evimi basarlarmı ?" :D :D :D konuyu okuyunca kafamı ekrana vurup ******* edesim geldi. Yahu kardeşim , yaşınız kaç allah aşkına zorla sordurtuyor sunuz . Demek istediğimi herkes anladı bence. Ayrıntıya girmek istemiyorum. Açıkca cevaplayayım sorunu. ( Sana hiçbir şey yapamazlar rahatlıkla hayatına devam edebilirsin )

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Kardeşim gerçekten halinize üzülüyorum. Bir adam uğraşarak plugin kodluyor ve siz param yok diye korsan kullanmaya çalışıyorsunuz. Bu yaptığınızın birinin evine girip eşya çalmaktan farkı yok. İkiside aynı şey, şunu anlayın artık.

SavaşlaAşk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim gerçekten halinize üzülüyorum. Bir adam uğraşarak plugin kodluyor ve siz param yok diye korsan kullanmaya çalışıyorsunuz. Bu yaptığınızın birinin evine girip eşya çalmaktan farkı yok. İkiside aynı şey, şunu anlayın artık.
öyle bir şey olsaydı internet kullanıcılarının %85 i hapistedi şu an

CaylakBey

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim istersen ikimiz server kurabiliriz su an batihost da serveeimiz var 19 günü kaldı ancak play ve com lu kitpvp yapmayı düşünüyoruz eskiden 60 kişi çekiyordu serverimiz skype ekle konuşuruz snake_ada eklerseniz sevinirim