- En iyi cevaplar
- 0
Kardşeim yemişsin bi halt. Hem indir hem suçlu sen ol. Gel burda "koykuyom"(((( yok. Biri senin yaptığın o kadar uğraştığın eklentiyi bedavaya alsaydı ne yapardın? Memlekette insan kalmadı ya, herkes korsan olmuş.
10krktr
Kardşeim yemişsin bi halt. Hem indir hem suçlu sen ol. Gel burda "koykuyom"(((( yok. Biri senin yaptığın o kadar uğraştığın eklentiyi bedavaya alsaydı ne yapardın? Memlekette insan kalmadı ya, herkes korsan olmuş.
BekliyorumPolisleri Karabağlar'a yönlendiriyorum tşk
Sen qimsin allahımıza nedir diyosn ?!!-!!-!1!1!1!1!Kardeş biraz abartmasan, haşa Allah baba nedir ?
Iphone 6s Plus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
pcyi kapatmasada olur internet kapalı olsun yeter offline oyunları oynar o da.modemi resetle ve pcyi 1 hafta boyunca açma
öyle bir şey olsaydı internet kullanıcılarının %85 i hapistedi şu anKardeşim gerçekten halinize üzülüyorum. Bir adam uğraşarak plugin kodluyor ve siz param yok diye korsan kullanmaya çalışıyorsunuz. Bu yaptığınızın birinin evine girip eşya çalmaktan farkı yok. İkiside aynı şey, şunu anlayın artık.
bunu tek başınamı düşündünöyle bir şey olsaydı internet kullanıcılarının %85 i hapistedi şu an
onu değil şunu dinle en iyi eğlendiren şarkı biz demiyoz songül diyo songül onaylıKorkmuyorum lan
Beni korku duygumdan esir bıraktınız
Listen to music:
evet.bunu tek başınamı düşündün![]()
Hiç din dersine girmedin mi kardeşim sen? İslam dininde bu ikisi arasındaki bağlantının nolduğunu araştır, ikisininde aynı şey olduğunu görürsün.öyle bir şey olsaydı internet kullanıcılarının %85 i hapistedi şu an