Pluginer + Skripter + Asistan + Moderator + Builder + Rehber + Reklamcı Alımları ! Hemen Başvur !

BuilderCocuk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin Alımı: / Son 1
Adı:Kağan Hamza Öztürk
Komut bilgisi:%90
Yeni fikirlerini yaz:Aklımda Fena Fikirler Var Aslında Mesela Servere Çok Güzel bir hammadde Düşüncem Ama Normal Değil Skypeden Yazıcağım :)
Seni neden alalım ?:oyunculara Adil Davranırım Bazen Resmi Olurum Bazen İse Biraz Daha Normal Eğlenceli Biri Yani Eğer Bir Kavga Çıktı Diyelim Ben Orda Önce 2sinide Sorarım Sonra Bir Karara Varırım Eğer Brinin Kanıtı Varsa Skypeden İsterim Ve Bakarım Gerçekci İse Haklı Bulurum Yani Beni Alırsanız Memnun Olursunuz He Bu Arada ADMİN OLDUĞUM SERVERLER:VipCraft WeBCraft Aqua Nitrado Cladia Craft Vb Bu Kadarda Değil :D Ama Hatırlamıyorum Kısa Kesiyim :D Biraz

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Admin Alımı: / Son 1
Adı:Kağan Hamza Öztürk
Komut bilgisi:%90
Yeni fikirlerini yaz:Aklımda Fena Fikirler Var Aslında Mesela Servere Çok Güzel bir hammadde Düşüncem Ama Normal Değil Skypeden Yazıcağım :)
Seni neden alalım ?:oyunculara Adil Davranırım Bazen Resmi Olurum Bazen İse Biraz Daha Normal Eğlenceli Biri Yani Eğer Bir Kavga Çıktı Diyelim Ben Orda Önce 2sinide Sorarım Sonra Bir Karara Varırım Eğer Brinin Kanıtı Varsa Skypeden İsterim Ve Bakarım Gerçekci İse Haklı Bulurum Yani Beni Alırsanız Memnun Olursunuz He Bu Arada ADMİN OLDUĞUM SERVERLER:VipCraft WeBCraft Aqua Nitrado Cladia Craft Vb Bu Kadarda Değil :D Ama Hatırlamıyorum Kısa Kesiyim :D Biraz
ALIMLAR SONA ERMİŞTİR DENENECEKLER SERVERE GELSİN ONUN DIŞINDA BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR !

lafkes4

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Builder alımı:
Build Bilgisi:%85
Yaptığınız maplardan bir kaç resim:pc yeni olduğu için henüz yok
Sıfırdan map yapabilirmisin ?:tek başıma değil ama yanımda bi kaç kişi olursa yaparım
Komut Bilgisi:%90

SlayerR

Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Builder alımı:
Build Bilgisi:%85
Yaptığınız maplardan bir kaç resim:pc yeni olduğu için henüz yok
Sıfırdan map yapabilirmisin ?:tek başıma değil ama yanımda bi kaç kişi olursa yaparım
Komut Bilgisi:%90
ALIMLAR SONA ERMİŞTİR

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginer Alımı: Furkan soyisim forumda veremem
Plugin Kodlayabilirmisin: hayır
Plugin Türkçeleştirebilirmisin: 9/10
İstediğim Plugini Editleyebilirmisin: Evet

emirgg2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderator Alımı: /Son 1 kişi
Komut Bilgisi:%100
Oyuncu ilişkileri:orta seviyede
Plugin Bilgisi:%98

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Builder alımı:
Build Bilgisi:%100 bilgim vardır 9 tane hub sunucuyu kendim tasarladım.
Yaptığınız maplardan bir kaç resim:map yapmadığımdan resim çekme gerehi duymuyorum çohunlukla bazı sunucularda küfür hile vs olursa ss çekip adminlere iletiyorum.yani build ile ilgili ss yok fakat çekip sonradan atabilirim.
Sıfırdan map yapabilirmisin ?:yaklaşık 1 haftada yapabilirim.
Komut Bilgisi:neredeyse %100 eksiklerim oluyor :)

SlayerR

Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15

Builder alımı:
Build Bilgisi:%100 bilgim vardır 9 tane hub sunucuyu kendim tasarladım.
Yaptığınız maplardan bir kaç resim:map yapmadığımdan resim çekme gerehi duymuyorum çohunlukla bazı sunucularda küfür hile vs olursa ss çekip adminlere iletiyorum.yani build ile ilgili ss yok fakat çekip sonradan atabilirim.
Sıfırdan map yapabilirmisin ?:yaklaşık 1 haftada yapabilirim.
Komut Bilgisi:neredeyse %100 eksiklerim oluyor :)
ALIMLAR SONA ERMİŞTİR

Cparty

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pluginer Alımı:
Plugin Kodlayabilirmisin:Evet
Plugin Türkçeleştirebilirmisin: 8/10
İstediğim Plugini Editleyebilirmisin:Editlemek EN BASİT İŞ :)