PASTA CANAVARI - ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Ödül olarak ne verilsin !

• Oyun bilgisayarı

Kullanılan: 12 85.7%
  • Graifk tableti

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyide yarışma yine şansa bala. Adam gider pasta bulur dolaşmadan, ben 2 saat dolaşırım pasta yok. X Ray açar şu bu.

NOT: Bence çizim olsun. Milli koşullarla en iyi resim çizen alsın Oyun Bilgisayarını asdf asdf.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yarışmayı grafik tablet ödüllü yapıp en iyi çizim yapana ver, en mantıklısı.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası minecraft forumu olduğundan pasta canavarı etkinliği olacak @PandaBey
Bak tatlım (Limonsun ya ondan dedim alınma). Çok eğlenceli, çok zevkli ve olağanüstü, muhteşem çizimlerle şenlenmek, bu yarışmanın hakkını vermek istiyorsan bence de PandaBey'e katılıyorum.

Minecraft Pasta Canavarı (veya bir tema belirle) hakkında bir çizim yaptır. Hepsini bir süre zarfı sonunda topla ve değerlendirme yap. Sakın oylamaya sunma şimdi biri çizer şahaser, bizi çizer matbazel adamın arkası vardır 100 150 oy alır. Şahaser kalır 0'a. Kendin değerlendireceksin veya jüri seçeceksin (ama tarafsız).

Hani bilemiyorum benim tavsiyem daha şenlik olur. Pasta ye sabahtan akşama kadar, bi ton iş zevksiz.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Bak tatlım (Limonsun ya ondan dedim alınma). Çok eğlenceli, çok zevkli ve olağanüstü, muhteşem çizimlerle şenlenmek, bu yarışmanın hakkını vermek istiyorsan bence de PandaBey'e katılıyorum.

Minecraft Pasta Canavarı (veya bir tema belirle) hakkında bir çizim yaptır. Hepsini bir süre zarfı sonunda topla ve değerlendirme yap. Sakın oylamaya sunma şimdi biri çizer şahaser, bizi çizer matbazel adamın arkası vardır 100 150 oy alır. Şahaser kalır 0'a. Kendin değerlendireceksin veya jüri seçeceksin (ama tarafsız).

Hani bilemiyorum benim tavsiyem daha şenlik olur. Pasta ye sabahtan akşama kadar, bi ton iş zevksiz.
ben kararlıyım herkezin yapabileceği bir şey seçtim

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben kararlıyım herkezin yapabileceği bir şey seçtim
Kardeşim çizim herkesin yapamayacağı bir şey değil. Kağıda çiz, çek at zor iş mi? Emek ister, üstünde çalışır hakkıyla alır. Pasta yemeği koyarım 3 yaşındaki bebede yer. Sen 8 yaşındaki çocuğa LoLde feedlesin, Minecraft'ta nesli çoğalsın diye Oyun PC'simi vereceksin ilahi tatlı şey.