PandaBey
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Oyun bilgisayarını istiyorsan o zaman bir oyun belirlensin o oyunu en iyi oynayabilene bilgisayar verilsin. Daha mantıklo değil mi?Hayır. Çizim yarışması yapıp, kazananın istediği ödülü versin ._.
Oyun bilgisayarını istiyorsan o zaman bir oyun belirlensin o oyunu en iyi oynayabilene bilgisayar verilsin. Daha mantıklo değil mi?Hayır. Çizim yarışması yapıp, kazananın istediği ödülü versin ._.
Map yapımını çoktan başlattımKardeşim çizim herkesin yapamayacağı bir şey değil. Kağıda çiz, çek at zor iş mi? Emek ister, üstünde çalışır hakkıyla alır. Pasta yemeği koyarım 3 yaşındaki bebede yer. Sen 8 yaşındaki çocuğa LoLde feedlesin, Minecraft'ta nesli çoğalsın diye Oyun PC'simi vereceksin ilahi tatlı şey.
Vazgeçtir. EMEK İSTEYEN İŞ YAPTIR. Bence..Map yapımını çoktan başlattım
Şunuda düşünüyorum bir kişi çok uğraştı ama kazanamadı ondan çok ben üzülürümVazgeçtir. EMEK İSTEYEN İŞ YAPTIR. Bence..
Yahu zaten sen seçecenŞunuda düşünüyorum bir kişi çok uğraştı ama kazanamadı ondan çok ben üzülürüm
valla ben kararlıyım daha fazla ısrar etme benceYahu zaten sen seçecenJüri seçecek. Oy kutusu koymayacaksın ki.
Bilemiyorum. Ben sadece senin uyarıcınım say ve Allah'ın hakkı 3'tü artık istesende uyarmam. 7-8 Yaşında ki çocuğa hediyeyi gönderirken umarım vicdanın rahat eder.valla ben kararlıyım daha fazla ısrar etme bence
Bunu skype dan öğrenebilirsinOyun bilgisayarı demişsinde hiç özelliklerini felan yazmamışın :'(
Uğraştırma beni yaz işte :'(Bunu skype dan öğrenebilirsin![]()
Ramını söylesen yeterBunu skype dan öğrenebilirsin![]()
16GB RAM .............Ramını söylesen yeter![]()
O_O O_o o_O O_O *_* O_* *_O [10 Minute Later] $_$16GB RAM .............