Her dünyada farklı envanter

HEXAGON73

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar öncelikle sizden bi skript istiyorum ancak multiverse inventories kullandım çıkıp girince envanter siliniyor o yüzden bunun skriptini yapabilir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim :)

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Skripti olmaz diye düşünüyorum büyük ihtimalle bunu yapan çıkmaz.Ama onun yerine serverleri BungeeCord ile bağlamayı deneyebilirsin.

HEXAGON73

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

mhmt77

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi tamamda bir şey sorucam envanterden mesela saat var sadece onu silmek istiyorum nasıl ? skript ile

aynı videoyu 30dk önce izledim ama çıkıp girince envanter siliniyor ve Server Seçici ve Donorlar diye eşya geliyor ama onların sadece lobide gelmesi lazım :/
Hmm Tekrar yapmayı dene çünki bende oldu ama

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
abi tamamda bir şey sorucam envanterden mesela saat var sadece onu silmek istiyorum nasıl ? skript ile

aynı videoyu 30dk önce izledim ama çıkıp girince envanter siliniyor ve Server Seçici ve Donorlar diye eşya geliyor ama onların sadece lobide gelmesi lazım :/
Saat derken anlayamadım?

HEXAGON73

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm Tekrar yapmayı dene çünki bende oldu ama
abi mesela bende böyle oldu faction dünyasına gittim orda odun aldım orda çıktım sw den tekrar girdim lobiden tekrar factionu seçtim ama envanterde saat ve blaze cubugu vardı (benim lobide ayarladıgım seyler) odunlarda yoktu

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi mesela bende böyle oldu faction dünyasına gittim orda odun aldım orda çıktım sw den tekrar girdim lobiden tekrar factionu seçtim ama envanterde saat ve blaze cubugu vardı (benim lobide ayarladıgım seyler) odunlarda yoktu
Sunucunuzda herhangi bir hub plugini var mı? Hub plugini olduğundan dolayı tekrar giriş yapınca o tür eşyalar gelebiliyor. Hub plugini varsa silin veya plugin listenizi buraya atabilirsiniz, ona göre değerlendiririm.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum sen tek bir sunucuya hub sunucu kurmaya çalışıyorsun anladığım kadarıyla senin dediğin saat olayı customjoinsitems ile yapılır fakat her dünyada geçerli olur

ByKerem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer plugin istersen multiverse inventories aldı plugini kullanabilirsin ayarlamasıda kolaydır :)