2 tane dünya olusturdumda bi plugin önerebilir misin skript ile olmuyorsaSkripti olmaz diye düşünüyorum büyük ihtimalle bunu yapan çıkmaz.Ama onun yerine serverleri BungeeCord ile bağlamayı deneyebilirsin.
abi tamamda bir şey sorucam envanterden mesela saat var sadece onu silmek istiyorum nasıl ? skript ileAslında yapılabilir fakat kullanılmasını önermem.
aynı videoyu 30dk önce izledim ama çıkıp girince envanter siliniyor ve Server Seçici ve Donorlar diye eşya geliyor ama onların sadece lobide gelmesi lazım :/
Hmm Tekrar yapmayı dene çünki bende oldu amaabi tamamda bir şey sorucam envanterden mesela saat var sadece onu silmek istiyorum nasıl ? skript ile
aynı videoyu 30dk önce izledim ama çıkıp girince envanter siliniyor ve Server Seçici ve Donorlar diye eşya geliyor ama onların sadece lobide gelmesi lazım :/
Saat derken anlayamadım?abi tamamda bir şey sorucam envanterden mesela saat var sadece onu silmek istiyorum nasıl ? skript ile
abi mesela bende böyle oldu faction dünyasına gittim orda odun aldım orda çıktım sw den tekrar girdim lobiden tekrar factionu seçtim ama envanterde saat ve blaze cubugu vardı (benim lobide ayarladıgım seyler) odunlarda yoktuHmm Tekrar yapmayı dene çünki bende oldu ama
Lobide AyarlamışSaat derken anlayamadım?
bildigin clockSaat derken anlayamadım?
adamsın oldu <3
Sunucunuzda herhangi bir hub plugini var mı? Hub plugini olduğundan dolayı tekrar giriş yapınca o tür eşyalar gelebiliyor. Hub plugini varsa silin veya plugin listenizi buraya atabilirsiniz, ona göre değerlendiririm.abi mesela bende böyle oldu faction dünyasına gittim orda odun aldım orda çıktım sw den tekrar girdim lobiden tekrar factionu seçtim ama envanterde saat ve blaze cubugu vardı (benim lobide ayarladıgım seyler) odunlarda yoktu
bir şey Deil Herzaman Bende Biliyorum O meseleyibildigin clockmc de abi sen şöyle bişi yapabilir misin:
on join:
if player's world is "faction":
burda saati silcek
adamsın oldu <3