Evet arkadaşlar, Minecraft serveri olupda sitesi olmayan kalmasın

emrearslan44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft oyunu gün geçtikçe ilerleyen versiyonlarıyla, yediden 70e herkesin oydadığı bir oyun haline gelmiştir. Bu oyunu multiplayer olarak oynamak isteyen birçok insan mevcut. Buna mensuben elinde bir geliri olmasa bile kendi çapında kendi serverini kurup birlikte arkadaşlarıyla oynamak isteyen ve bu işi bilsede bilmesede, yanılma deneme yöntemiyle kurup oynamak mevcut.
Bugün ben sizlere hazırlamış olduğum ve kendi tasarım ve kodlamam olan Minecraft Server Web sitesini yayınlamak üzere kendi çabalarımla yapmış bulunmaktayım. İnternet ortamında fazla bulunmayan veya bulupda kendi serverine göre ayarlayaman birçok arakadaşımız mevcut. Minecraft server web sitesi tasarımları genel olarak ücretli satılmaktadır. Bunu gücü yetmeyen saf dışı kalıyor. Türkiye'de serveri olupda web sitesi olan az kişi bulunuyor. BUnlarda genel olarak tanınmış serverlerdir. Bu serverler özel kodlamalar ile kendi sunucularına özel olarak tasarlanan ve kodlanan web siteleridir.
Evet gelelim benim yapmış oldugum web sitesinin özelliklerine
  • Site üzerinden veya oyun içinden kayıt olma ve listeleme
  • Top 10 sistemi (Kullanmıs oldugum plugin killStats)
  • Serverinizi tanıtacak Hakkımızda sayfası
  • Buycraft entegre sistemi (Online Mağaza)
  • Siteye ait Forum sistemi (Ayriyetten baska bir forum sitesi kurmaya gerek kalmıyor.)
  • Forum alt ve üst kategori sistemi (Normal bir forum sitesinden farkı yoktur)
  • Hızlı destek sistemi
  • Kayıt sistemi (İp ve Username kontrol)
  • Site içi Player arama sistemi
  • Özel kullanıcı istatistikleri
  • Gelişmiş Player yönetim sistemi
  • Sistemi yormayan Sunucu Bİlgeleri ve online player listeleme
  • Siteye özel ve geliştirilmiş admin yönetim paneli
  • Bungeecord kullananlar için server istatistik sistemi (Admin panel içinde)
  • Site kayıt ve admin giriş sitemi Güvenlik sistemi ve kodlar ile sabitlenmiştir
  • Sİte üzerinden bağış sistemi ve listeleme
SİTE ANA SAYFASI;

Evet arkadaşlar web sitesi özellikleri yukarıda açıkladıgım gibi sabit ve güvenlidir. hiçbir şekilde zaralı içerik bulunmambilememtadır.
Eğer sizlerden ilgi ve alaka gelirse sistemi hemen paylaşıcam.
KENDİNİZE İYİ BAKIN İYİ FORUMLAR DİLERİM.
İNDİRME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ
Not; Konu yanlış yerdeyse özür dilerim şimdiden

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim düşündüğüm siteden arkadaş bulma fikrini kullanan biri çıktı sonunda :D

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sistemin yazılım ve tasarımı (Tasarım bootstrap alt yapısı) komple bana aittir başka yerden alıntı felan değildir :)
Yok o anlamda demedim. Burada çok site yapımı çıktı ama kimse benim önerilerimi dinleyip bu arkadaşlık sistemini yapmadı (Ben görmedim). Sonunda böyle bir sistemi görünce mutlu oldum :)

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde bi sorun var mesela adam kayıt olunca hotmaile onay kodu gitsin.
Hotmailini yanlış yazınca değiştirme bölümüde olsun

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum buna ihtiyacım var gerçekten. Eğer verebilirsen özelden çok sevinirim. Çok beğendim!

emrearslan44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman bunu sen istedin :sıktım: Peki ne zaman paylaşırsın bu script ve temayı ?
100 Mesajdan sonra paylaşırım sistemi. Dediğim gibi gelen önerilerde benim için çok önemli. Başka neler eklene bilir mesala, akıl veren olur. Onun için bekleyelim görelim. :)(:
İyi Forumlar dilerim :şapka:

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizden haberler bölümünde her haberin altıda küçük mavi bir butonda "Devamını oku" tarzı bir şey olabilir.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Önerilerde bulunabilirim. Ancak bunun için siteyi görmem lazım. Ben daha çok görerek eksikleri bulurum. Eğer bana güveniyorsan özelden linkini atabilirsin. Güvenip güvenmemek sana kalmış.

Edit: Yine çift mesaj göndermiş. Bu mesajı görenler acaba sorun bende mi yoksa forumda mı söylerse sevinirim.