emrearslan44
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft oyunu gün geçtikçe ilerleyen versiyonlarıyla, yediden 70e herkesin oydadığı bir oyun haline gelmiştir. Bu oyunu multiplayer olarak oynamak isteyen birçok insan mevcut. Buna mensuben elinde bir geliri olmasa bile kendi çapında kendi serverini kurup birlikte arkadaşlarıyla oynamak isteyen ve bu işi bilsede bilmesede, yanılma deneme yöntemiyle kurup oynamak mevcut.
Bugün ben sizlere hazırlamış olduğum ve kendi tasarım ve kodlamam olan Minecraft Server Web sitesini yayınlamak üzere kendi çabalarımla yapmış bulunmaktayım. İnternet ortamında fazla bulunmayan veya bulupda kendi serverine göre ayarlayaman birçok arakadaşımız mevcut. Minecraft server web sitesi tasarımları genel olarak ücretli satılmaktadır. Bunu gücü yetmeyen saf dışı kalıyor. Türkiye'de serveri olupda web sitesi olan az kişi bulunuyor. BUnlarda genel olarak tanınmış serverlerdir. Bu serverler özel kodlamalar ile kendi sunucularına özel olarak tasarlanan ve kodlanan web siteleridir.
Evet gelelim benim yapmış oldugum web sitesinin özelliklerine
Evet arkadaşlar web sitesi özellikleri yukarıda açıkladıgım gibi sabit ve güvenlidir. hiçbir şekilde zaralı içerik bulunmambilememtadır.
Eğer sizlerden ilgi ve alaka gelirse sistemi hemen paylaşıcam.
KENDİNİZE İYİ BAKIN İYİ FORUMLAR DİLERİM.
İNDİRME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ
Not; Konu yanlış yerdeyse özür dilerim şimdiden
Bugün ben sizlere hazırlamış olduğum ve kendi tasarım ve kodlamam olan Minecraft Server Web sitesini yayınlamak üzere kendi çabalarımla yapmış bulunmaktayım. İnternet ortamında fazla bulunmayan veya bulupda kendi serverine göre ayarlayaman birçok arakadaşımız mevcut. Minecraft server web sitesi tasarımları genel olarak ücretli satılmaktadır. Bunu gücü yetmeyen saf dışı kalıyor. Türkiye'de serveri olupda web sitesi olan az kişi bulunuyor. BUnlarda genel olarak tanınmış serverlerdir. Bu serverler özel kodlamalar ile kendi sunucularına özel olarak tasarlanan ve kodlanan web siteleridir.
Evet gelelim benim yapmış oldugum web sitesinin özelliklerine
- Site üzerinden veya oyun içinden kayıt olma ve listeleme
- Top 10 sistemi (Kullanmıs oldugum plugin killStats)
- Serverinizi tanıtacak Hakkımızda sayfası
- Buycraft entegre sistemi (Online Mağaza)
- Siteye ait Forum sistemi (Ayriyetten baska bir forum sitesi kurmaya gerek kalmıyor.)
- Forum alt ve üst kategori sistemi (Normal bir forum sitesinden farkı yoktur)
- Hızlı destek sistemi
- Kayıt sistemi (İp ve Username kontrol)
- Site içi Player arama sistemi
- Özel kullanıcı istatistikleri
- Gelişmiş Player yönetim sistemi
- Sistemi yormayan Sunucu Bİlgeleri ve online player listeleme
- Siteye özel ve geliştirilmiş admin yönetim paneli
- Bungeecord kullananlar için server istatistik sistemi (Admin panel içinde)
- Site kayıt ve admin giriş sitemi Güvenlik sistemi ve kodlar ile sabitlenmiştir
- Sİte üzerinden bağış sistemi ve listeleme
Evet arkadaşlar web sitesi özellikleri yukarıda açıkladıgım gibi sabit ve güvenlidir. hiçbir şekilde zaralı içerik bulunmambilememtadır.
Eğer sizlerden ilgi ve alaka gelirse sistemi hemen paylaşıcam.
KENDİNİZE İYİ BAKIN İYİ FORUMLAR DİLERİM.
İNDİRME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ
Not; Konu yanlış yerdeyse özür dilerim şimdiden
Son düzenleme: