Kolej mi daha iyi Devlet Okulu mu?

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen söyleyin annem bi yerden para bulursa beni koleje gönderecek ama gitmek istemiyom hangisi daha iyi söyler misiniz?

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Öğretmenine göre değişiyor dedim ya :|
Daha adını bile bilmediğim o kolejde okumadığıma göre bilmiyorum :|

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Kolej; "Torpil, torpil, torpil"
Devlet okulu; "Dayak, kol emek hakkı, çalışkanlık, zengin züppe olmayan dostlar, sıkı kan arkadaşlıkları"
Dayak kismi yanlış,bir öğretmen size vurdugunda darp raporu alip isinden edemiyorsaniz okumayin zaten

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MagicPunch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kolej: "Zengin ve havalı çocuklar, kötü dostluklar, kavga küfür yok."
Devlet Okulu: "Sıkı dostluklar, gururlu insanlar, kavga ve küfür eden saygısızlık yapanlar."

Bana sorarsan tabii ki kolej adam eğer arkadaşlarınla konuşmayı gezmeyi dolaşmayı istiyorsam tabii ki devlet okulu derim.
Sonuç: DEVLET OKULU

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Ailene destek olmak için DEVLET OKULUNU tercih et babanlar parayı göktenmi buluyor . ( PARA BEBESİ )

( ŞAKA )

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kolej: 'Zengin Boys, kötülük , olgunluk , Kavga Yok'
Devlet Okulu: 'İyi insanlar, şakalaşıp tekme tokat dalanlar, şakasına küfür edenler, laf sokmacalar, hoca ile sohbetler(Bazı Okullarda Oluyor benim Okulumda oluyor hergün.),
Kısacası Devlet Okulu Diyorum Ben ama Keyfin Bilir

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Kolej: 'Zengin Boys, kötülük , olgunluk , Kavga Yok'
Devlet Okulu: 'İyi insanlar, şakalaşıp tekme tokat dalanlar, şakasına küfür edenler, laf sokmacalar, hoca ile sohbetler(Bazı Okullarda Oluyor benim Okulumda oluyor hergün.),
Kısacası Devlet Okulu Diyorum Ben ama Keyfin Bilir
Babam haklısında kolej bebelerin olduğu yer benim düşüncemle senle aynı fikirdeyim :) .