Kolej mi daha iyi Devlet Okulu mu?

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Herseyi birak,12. Sinif da kolej senelik 17 18 milyar,ygs ye hazirlanana kadar para biriktir sonra kolejde rahatla

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herseyi birak,12. Sinif da kolej senelik 17 18 milyar,ygs ye hazirlanana kadar para biriktir sonra kolejde rahatla

Hocam öyle kolejde rahatla bir durum yok maalesef :( ben devlet okulunda daha rahattım :(

Konu hakkındaki genel fikrim şu;

Kolejine ve devlet okuluna göre çok çok çok değişir. Bu iyidir demek yanlış olur. Kötüsüne denk gelirsin, kötüdür deriz çok iyisine denk gelirsin. Tamamen fark ediyor.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kolejde puan şişirmeler var, yalan deǧil. Ama kolejde daha sıkı ders çalıştırıyorlar. Ki şu senin devlet okulunda başarısız olacaǧın anlamına gelmez. İş sendedir, sen çalışırsan her koşulda başarırsın. Eǧer yapamayacaǧını düşünürsen kolej sana başarı konusunda avantaj saǧlayabilir.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Hocam öyle kolejde rahatla bir durum yok maalesef :( ben devlet okulunda daha rahattım :(

Konu hakkındaki genel fikrim şu;

Kolejine ve devlet okuluna göre çok çok çok değişir. Bu iyidir demek yanlış olur. Kötüsüne denk gelirsin, kötüdür deriz çok iyisine denk gelirsin. Tamamen fark ediyor.
Rahatlamaktan kastim daha iyi hazirlanmak ygsye

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kolej; "Torpil, torpil, torpil"
Devlet okulu; "Dayak, kol emek hakkı, çalışkanlık, zengin züppe olmayan dostlar, sıkı kan arkadaşlıkları"

Kolej: "Zengin ve havalı çocuklar, kötü dostluklar, kavga küfür yok."
Devlet Okulu: "Sıkı dostluklar, gururlu insanlar, kavga ve küfür eden saygısızlık yapanlar."

Bana sorarsan tabii ki kolej adam eğer arkadaşlarınla konuşmayı gezmeyi dolaşmayı istiyorsam tabii ki devlet okulu derim.
Sonuç: DEVLET OKULU

Kolej: 'Zengin Boys, kötülük , olgunluk , Kavga Yok'
Devlet Okulu: 'İyi insanlar, şakalaşıp tekme tokat dalanlar, şakasına küfür edenler, laf sokmacalar, hoca ile sohbetler(Bazı Okullarda Oluyor benim Okulumda oluyor hergün.),
Kısacası Devlet Okulu Diyorum Ben ama Keyfin Bilir
Aynı yorumu 3 kez tekrarlamışsınız :(

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hangi koleje gittiğine bağlı.Mesela bende koleje gidiyorum ders çalışan yok herkes küfür ediyor kavga dövüş var her yerde kantinimiz çok pahalı oradan yiyecek almaya cesaret edicek kimse çıkmadı bizim sınıftan.Yani koleje göre değişiyor.Bizimkinin sadece eğitimine önem verilmiş gerisi devlet okuluyla aynı.

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
#ENDSCHOOL
#HELLOPC

:D

keşke gerçekten olsa

güncell tartışmaaa+++++

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dayak kismi yanlış,bir öğretmen size vurdugunda darp raporu alip isinden edemiyorsaniz okumayin zaten

Şimdiye kadar dayak görmedim :|

Bana 4. Sinifta olmustu ,babam asker oldugu icin bilgisi vardi darp raporu alip hocayi surdurmustuk

Ben sandığıma ve gördüğüme gore öğretmen dayak atıyor yazmamışım, neden atarlandınız?

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kolej: "Zengin ve havalı çocuklar, kötü dostluklar, kavga küfür yok."
Devlet Okulu: "Sıkı dostluklar, gururlu insanlar, kavga ve küfür eden saygısızlık yapanlar."

Bana sorarsan tabii ki kolej adam eğer arkadaşlarınla konuşmayı gezmeyi dolaşmayı istiyorsam tabii ki devlet okulu derim.
Sonuç: DEVLET OKULU
kolejde kötü dostlukmu küfür yokmu? bilgilerin çok yanlış

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Koleji bilmem ancak bizim devlet okulunda whatsapdan küfür edene dahil uzaklaştırma veriyorlar. Kavga mavga yok. Bir ara bir hoca birisine vurdu bizimkide bir yapıştırıp gidip müdüre söyledi şimdi hoca bir kere bile bağıramıyor. Edit: eğer hızlı felan yazdırıyorsa gidip onu da söyleyin bakın nasıl da değişiyor korkudan. Edit2: şu an o hoca hiç yazdırmıyor full tahtadan anlatıyor ve sınıf uyuyor çok rahatız.