Bu Nitrado Hala Kazanıyor !

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
"Nitrado Güzel" "Nitrado Kaliteli" derken düşünecektiniz bunu.BatiHost candır can, bu arada geçmiş olsun.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende sürekli sorunlar yaşıyorum. Makinemde sorun vardı , değişmesini talep ettim 1 hafta gibi bir süre zaafında makinem değişti. Usluca sakin sakin durursanız bir sorun olmuyor. Ama ne bileyim orayı burayı kurcalayıp bozarsanız adamlarda pek bir şey yapabilecek değil hani. Şu anda hostingler arasında bana göre en mutevazı nitrado çünki batıhost pahalı + az biraz karışık. 1sunucum dan emin değilim , axi den bahsetmeye gerek bile yok. "Gülü seven dikenine katlanır."

Googledoodle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bende sürekli sorunlar yaşıyorum. Makinemde sorun vardı , değişmesini talep ettim 1 hafta gibi bir süre zaafında makinem değişti. Usluca sakin sakin durursanız bir sorun olmuyor. Ama ne bileyim orayı burayı kurcalayıp bozarsanız adamlarda pek bir şey yapabilecek değil hani. Şu anda hostingler arasında bana göre en mutevazı nitrado çünki batıhost pahalı + az biraz karışık. 1sunucum dan emin değilim , axi den bahsetmeye gerek bile yok. "Gülü seven dikenine katlanır."
Hmm.Kavga sorunu yaratmasında galiba nitrado ile bir ilişkin var ?

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Batıhost pahalı mı :(
8GB Ayarlayabildiğin kadar slot 110TL iken Nitrado'da en az +150TL tutuyor.Nitrado'da sınırlı, batıhostta istersen 1000 yap slotu.Ayrıca BatıHost çok ilgili, anlayışlı bir şirket.Lokasyonu da yakın zaten.En önemli özelliği Nitrado global, Batıhost Türkiye'de hizmet vermekte.Global hizmet veren bir şirket, daha az ilgilenir.BatıHost kullanıyorum, reklamlarda görmüşseniz o sunucum batıhost.Lag sıkıntısı olmuyor tickette hemen yardımcı oluyorlar.Bazı zamanlar "Hemen" diyemeyiz ama erken ya da geç cevap veriyorlar fakat, en azından Nitrado yetkilileri gibi ilgisiz, baştan sarma değiller.
1Sunucum'dan bende emin değilim, kullanmadım.Sırf Nitrado'nun paneli güzel diye savunmayın.Bilmeyenler de konuşmasın lütfen.Biz denedik; yaşadık tecrübelerimizi söylüyoruz.Ben de hep başında Nitrado Nitrado diyordum, fakat Nitrado'yu 1 Yıl (Evet çok geç farkettim) kullanınca, farkettim.
Ama Nitrado'da sevdiğim tek kişi var, o da Fatih abi.Çeşitli etkinlikler vb. düzenleniyor Nitrado çok aktif fakat içine girdiğinizde rezalet olduğunu anlayacaksınız.
BatıHost'ta panel yok demeyin, isteyen McMyAdmin kullanabilir.Nitrado'da panel süslü püslü fakat sınırlı.BatıHost sınırsız, yani sunucuyu direk size veriyor, FTP programları gerektirmeden uzaktan bağlantı ile bağlanıyorsunuz.Her şeyi değiştirebilirsiniz!
Burada aksini iddaa edecekler söylesin, forumlar tartışma içindir.

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2.5 senedir nitradodayım, hiç ciddi bir sıkıntım olmadı.
Demekki siz kullanmayı bilmiyorsunuz.

OsmanliMC

OsmanliMC Returning.
En iyi cevaplar
0
Sunucum var sadece başka bir ilişkim yok , bir arkadaşım orada yetkili idi. forum moderatoru , beni reddetmişleri o günden beri nitrado ile pek alakam yok.
Bak Benim Nitrado'dan çok tanıdığım var bu nitradocu yetkililerin "emek vererek" yaptığı tüm sunucular ya kapanan sunucular yada haritası plugini çalıntı buradan isim vermeyeeğim geçmişte benim FeatherBoard'ımı kullanan bi nitrado yönetim sunucusu gördüm onu nasıl anlarsınız " /featherboard about " Komutu ile bakabilirsiniz. ayrıca sana söylemek istediğim panellerde resmiyet nedir bilmeyen kafasına göre takılan kurucular gezinmekte. kafasına göre plugin indirip harita çalmakta.

OsmanliMC

OsmanliMC Returning.
En iyi cevaplar
0
Demek ki sen yüksek çaplı bir sunucu kurmamışsın :/
Oda Olabilir .d

Bizide deneyebilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Öneri ve eleştirilere açığız.
Bi Ara Detaylı Şekilde Bakacağıma Emin Olabilirsiniz Ben Şu An Sunucuyu Skyblock Kurmak İçin Açtım Hali Hazırda Benim Aktif Dememi Bekleyen Bir Bati Sunucum Var Üzgünüm

Bütün Sunucuları Hazırlayıp Öyle Açacağımda.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye ile alakası yok ki hangisinin hizmeti daha iyiyse ondan alacaksın. Kötü hizmet veriyorsa niye sırf türk diye o adamdan alalım ?
Nitrado = Yabancıların alt yapısında Batıhost = Has türk vatandaşının firması ayrıca zaten batıhost şu an piyasadaki en iyi firma 2.olarak bana göre 1sunucum ama işte 1sunumucun kötü yanı mobil ödemede çok fazla komisyon alıyor.
Nitradoyu savunmanı anlamıyorum. 1 Ay önce nitradodan domain aldım hiçbir ayar vs hiçbirşey yapmadım domaine siteye girerken yani domaine girerken adres çubuğundan site güvenilir değil hatası veriyordu sadece bende değil tüm oyuncularımda nitradoya soruyorum tickettan bana hep aynı cevabı veriyor bizden kaynaklanmıyorum en sonunda böyle dedi = "Bak, aynı şeyleri son kez söyleyecegim.
Domain virüslü olamaz. Yükledigin site içerikleri virüslü olur. Domain ile alakası yok anlatamıyorum galiba? Webalizer giriş çıkış kayıtları tutar. Zararlı bir şey degil o. Yeni bir host kirala ordan kontrol et 4 tl acemi." gidip yeni host aldım yine aynı halt gelip bana burada nitradoyu savunma.