Monatrax
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
@AhmHkn1553 :/
Hmm.Kavga sorunu yaratmasında galiba nitrado ile bir ilişkin var ?Bende sürekli sorunlar yaşıyorum. Makinemde sorun vardı , değişmesini talep ettim 1 hafta gibi bir süre zaafında makinem değişti. Usluca sakin sakin durursanız bir sorun olmuyor. Ama ne bileyim orayı burayı kurcalayıp bozarsanız adamlarda pek bir şey yapabilecek değil hani. Şu anda hostingler arasında bana göre en mutevazı nitrado çünki batıhost pahalı + az biraz karışık. 1sunucum dan emin değilim , axi den bahsetmeye gerek bile yok. "Gülü seven dikenine katlanır."
Sunucum var sadece başka bir ilişkim yok , bir arkadaşım orada yetkili idi. forum moderatoru , beni reddetmişleri o günden beri nitrado ile pek alakam yok.Hmm.Kavga sorunu yaratmasında galiba nitrado ile bir ilişkin var ?
Batıhost pahalı mıBende sürekli sorunlar yaşıyorum. Makinemde sorun vardı , değişmesini talep ettim 1 hafta gibi bir süre zaafında makinem değişti. Usluca sakin sakin durursanız bir sorun olmuyor. Ama ne bileyim orayı burayı kurcalayıp bozarsanız adamlarda pek bir şey yapabilecek değil hani. Şu anda hostingler arasında bana göre en mutevazı nitrado çünki batıhost pahalı + az biraz karışık. 1sunucum dan emin değilim , axi den bahsetmeye gerek bile yok. "Gülü seven dikenine katlanır."
Sadece Bir Soru Soracağım Sunucunda Paralı Plugin Varmı ?2.5 senedir nitradodayım, hiç ciddi bir sıkıntım olmadı.
Demekki siz kullanmayı bilmiyorsunuz.
Demek ki sen yüksek çaplı bir sunucu kurmamışsın :/2.5 senedir nitradodayım, hiç ciddi bir sıkıntım olmadı.
Demekki siz kullanmayı bilmiyorsunuz.
Bak Benim Nitrado'dan çok tanıdığım var bu nitradocu yetkililerin "emek vererek" yaptığı tüm sunucular ya kapanan sunucular yada haritası plugini çalıntı buradan isim vermeyeeğim geçmişte benim FeatherBoard'ımı kullanan bi nitrado yönetim sunucusu gördüm onu nasıl anlarsınız " /featherboard about " Komutu ile bakabilirsiniz. ayrıca sana söylemek istediğim panellerde resmiyet nedir bilmeyen kafasına göre takılan kurucular gezinmekte. kafasına göre plugin indirip harita çalmakta.Sunucum var sadece başka bir ilişkim yok , bir arkadaşım orada yetkili idi. forum moderatoru , beni reddetmişleri o günden beri nitrado ile pek alakam yok.
Oda Olabilir .dDemek ki sen yüksek çaplı bir sunucu kurmamışsın :/
Bi Ara Detaylı Şekilde Bakacağıma Emin Olabilirsiniz Ben Şu An Sunucuyu Skyblock Kurmak İçin Açtım Hali Hazırda Benim Aktif Dememi Bekleyen Bir Bati Sunucum Var ÜzgünümBizide deneyebilirsiniz.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Öneri ve eleştirilere açığız.
Nitrado = Yabancıların alt yapısında Batıhost = Has türk vatandaşının firması ayrıca zaten batıhost şu an piyasadaki en iyi firma 2.olarak bana göre 1sunucum ama işte 1sunumucun kötü yanı mobil ödemede çok fazla komisyon alıyor.Türkiye ile alakası yok ki hangisinin hizmeti daha iyiyse ondan alacaksın. Kötü hizmet veriyorsa niye sırf türk diye o adamdan alalım ?
Nitradoyu savunmanı anlamıyorum. 1 Ay önce nitradodan domain aldım hiçbir ayar vs hiçbirşey yapmadım domaine siteye girerken yani domaine girerken adres çubuğundan site güvenilir değil hatası veriyordu sadece bende değil tüm oyuncularımda nitradoya soruyorum tickettan bana hep aynı cevabı veriyor bizden kaynaklanmıyorum en sonunda böyle dedi = "Bak, aynı şeyleri son kez söyleyecegim.Bende sürekli sorunlar yaşıyorum. Makinemde sorun vardı , değişmesini talep ettim 1 hafta gibi bir süre zaafında makinem değişti. Usluca sakin sakin durursanız bir sorun olmuyor. Ama ne bileyim orayı burayı kurcalayıp bozarsanız adamlarda pek bir şey yapabilecek değil hani. Şu anda hostingler arasında bana göre en mutevazı nitrado çünki batıhost pahalı + az biraz karışık. 1sunucum dan emin değilim , axi den bahsetmeye gerek bile yok. "Gülü seven dikenine katlanır."