Sebebi hep aynı türe bağlı kalmaları ve kodlama bilmemeleri :/
düşünsene mojang ın seçtiği en iyi server bir türk serveriyabancı sunucularda oyna ? ben öyle yapıyorum
Önemli olan zaten hırslı olmak, hırslı olmadan bir şey başarılmaz.Hem O Hemde Türk İnsanları Bence Çabuk Sıkılıyor (Hırs Duygusu Olmayanlar) Mesela Bir Prison Suncusunda Oynayıpta Saatlerini Vermek İsteyenler Var Veya Hırslı Olmayıp Sadece Zaman Geçsin Diye Oynayan 2 Kitle Var
Önemli olan zaten hırslı olmak, hırslı olmadan bir şey başarılmaz.
Büyümeye çalışıyorum , yaklaşık 2 haftadır bot atan bir çocuk yüzünden sürekli sunucumda sorunlar oluşuyor. En basit neden.
Onu geçtim , saldırı yapan neden yapıyor ? Amacı ne bu çocukların ...Bence Mojang Büyük Yenilikler & Korumalar Eklenmeli.
En Basitinden Dünyada Saldırılara Mağruz Kalan Yüzlerce Sunucu Varken Nasıl Bunu Önleyemezler.
Onu geçtim , saldırı yapan neden yapıyor ? Amacı ne bu çocukların ...
Eski der iken , şu anki sunucuma bağladığım mı ?İşte Kendilerine Has Zevk Alıyorlar Onlarda Zaman Harcıyor Harcıyor Kötü Yönde Hırslarını Ve Zamanlarını Kullanıyorlar
Örneğin Ben Senin Eski Skyblock Suncunu Açtığın Zaman Saatlerce Uğraşıp Nasıl Bug Yapıp Op Olduysam Öyle
Vallahi eksik sahip olduğu şeylerden olan şerefleri için, Napolyon boşuna dememiş insanlar neye ihtiyacı varsa onun için savaşırlar diyeOnu geçtim , saldırı yapan neden yapıyor ? Amacı ne bu çocukların ...
Sanırım iyi bir laf a ihtiyaçları var ^^Vallahi eksik sahip olduğu şeylerden olan şerefleri için, Napolyon boşuna dememiş insanlar neye ihtiyacı varsa onun için savaşırlar diye![]()