Türkiyedeki serverler neden gelişmiyor

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sebebini öğrenince düzeltebilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyorsan söyleyeyim, fakat sanmıyorum şu an düzeltebilecek birinin hayatta olduğunu.

Usta_Minecraftcı

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Onu geçtim , saldırı yapan neden yapıyor ? Amacı ne bu çocukların ...
İşte Kendilerine Has Zevk Alıyorlar Onlarda Zaman Harcıyor Harcıyor Kötü Yönde Hırslarını Ve Zamanlarını Kullanıyorlar
Örneğin Ben Senin Eski Skyblock Suncunu Açtığın Zaman Saatlerce Uğraşıp Nasıl Bug Yapıp Op Olduysam Öyle :)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İşte Kendilerine Has Zevk Alıyorlar Onlarda Zaman Harcıyor Harcıyor Kötü Yönde Hırslarını Ve Zamanlarını Kullanıyorlar
Örneğin Ben Senin Eski Skyblock Suncunu Açtığın Zaman Saatlerce Uğraşıp Nasıl Bug Yapıp Op Olduysam Öyle :)
Eski der iken , şu anki sunucuma bağladığım mı ?

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Adam essentials'ı türkçe yapmayı bilmiyor ama pluginer arandığında nasılda başvuruyor :)
Konuya gelirsek gelişmemesinin sebebi plugin hakkında yetersiz bilgiye sahip olmaları harita hakkında bilgileri olmamaları saçma sapan harita yaparlarsa oyuncular oyundan zevk alamazlar //walls komutunu kullanarak hızlıca warp yapmaya çalışmaları internetten bulduğu plugin paketi ve haritaları kullanmaları chat dağınıklılığına önem vermemeleri sadece VİP yi ön plana getirirler birde duyuru kısmında vip ile ilgili 10 tane yazı çıkarırlar ör: /broadcast vip indirime girdi (50 defa yazarlar) plugin hatalarını gidermeyerek oyunun fps düşmelerine sunucu çökmelerine lag sorunlarına sebep açarlar