Uchiha_Madara
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İnternette araştır biraz, çok merak ediyorsan da bence yarın bir gün veterinere git, işte böyle böyle oldu de. Nasıl öldüğünü bulur muhtemelen.
Zaten daha önce böle bir olay yaşayan varsa ona soruyom , Tavisyene uyacam yarın veterinere getircem ölüsünü taze tutmak için bir kaç şey yaptım zaten
Aynen o (10krktr)Üzdün be :/ Bu o hakkında konuştuǧumuz kuşun mu ? Yazık olmuş.
Zaten daha önce böle bir olay yaşayan varsa ona soruyom , Tavisyene uyacam yarın veterinere getircem ölüsünü taze tutmak için bir kaç şey yaptım zaten
Buzluğa koymak hiç hijyenik değil ama buzluk gibi bir şeye koydum adını unuttum :/Buzluğa koy. (Ki yaptığını varsayıyorum.)
İnternette tüm forumlarda araştırdım bulamadım Akvaryumda bile konu açtım xDİnternette araştır biraz, çok merak ediyorsan da bence yarın bir gün veterinere git, işte böyle böyle oldu de. Nasıl öldüğünü bulur muhtemelen.
Buzluğa koymak hiç hijyenik değil ama buzluk gibi bir şeye koydum adını unuttum :/
İnternette tüm forumlarda araştırdım bulamadım Akvaryumda bile konu açtım xD
Beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsünÖnce konu ismini gördüm amaçsız bir gülme tuttu. Sonra konuyu okudum ani bir hüzne kapıldım. Başın sağ olsun. Nede güzel ismi varmış. Huzur içinde yat Jakocuk...
Ben Yumurtadayken aldım yani tam çatladığı zamanNe Yapcaksınki Ölüm Nedeni Ne İşine Yarayacak
Kaç Tl Ye Almıştın Papağanı Bu Arada
O belki 100 TL ama gönlümüzde paha biçilemezdi. Manevi değeri var onun! <3 Jakocuk <3Beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün
Ben Yumurtadayken aldım yani tam çatladığı zaman100TL ye şuanki değeri baya fazlaydı yaşasaydı
Ana bacı saydırmayıda biliyordu oO belki 100 TL ama gönlümüzde paha biçilemezdi. Manevi değeri var onun! <3 Jakocuk <3
:'(
good gameGG olmuştur(gg = ?).
Eğer mezarın'da değilse otopsi için henüz geç değil.![]()