Üstte ki Üyeye CİNAYET Planı (2)

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrar ben ve tekrar bir forum oyunu bayadır açmıyordum neyse oyuna geçelim
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Üstündeki üye için ne tür bi cinayet planın olur öldürmeden önce

önceden böyle bir konu açmıştım baya güzeldi bida yapalım dedim :sinsi:

Kod:
https://forum.gamer.com.tr/konu/uestte-ki-ueyeye-cinayet-plani.287647/

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plan gayet basit.
Önce onu iyice araştıracağım. Profilini, facebook'unu ve en son yaşadığı semti bulacağım. Semtte o ada sahip herkesi seçeceğim. Ve özellikleri kontrol edeceğim. Ertesi gün sokakta onu bulup arkadaş gibi davranacağım. Ona dostum şu sokağa gel birlikte buluşalım diyeceğim. Ve o gece öldürdüğüm başka bir kişinin yüz hattıyla yapılmış bir maske monte edeceğim. Her cinayetimde yaptığım gibi. Benim kim olduğumu bilemezken, ona bir dilenci gibi davranıp ara sokaklardan birine çekeceğim. Ve o daha gözlerini kırpmadan bıçağını karnında bulacak. Sonra onun da yüz hatlarını kesip, başka bir cinayetimde kullanacağım.
Hihihi :sinsi:

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
LETS CREATE THE MASTER PLAN.
Her şeyden önce kim olduğunu bilmediğimden normal durumlu bir ailede yaşadığını ve kendimin de sınırsız paraya sahip olduğumu varsayıyorum.
1.Adımda seninle yakın ilişkiler kurmak için bir mazeret bulmam gerekir. Okula mı gidiyorsun? Öğretmene rüşvet verip seni benimle bir projeye koydururdum.İşe mi gidiyorsun? Başka bir şirketten toplantı için geldikten sonra konular hakkında konuşmak için telefon numaranı alırım, vb.
2. Güvenini kazanmak için yakın ilişkiler kurduktan sonra birlikte tatil yapmak gibi, ikimizin yalnız kalacağı bir senaryo oluştururum. "Dağda bir yazlığımız var, gelmek ister misin?" "Maldivler için bilet aldım, istersen sen de gel."
3.Seninle bir yere gitmeden önce arkamda bırakacağım bütün eşyaları, benim orada yaşadığıma dair belgeleri.. hepsini yok ederdim. Bir katil olduktan sonra yeni bir hayat başlar. Hem bu sayede katil damgası yemek için yeterli kanıt bulunamaz.
4.Bana arkanı döndüğün an, gazlı bir bez ile bayıltır ve seni ücra, kimsenin gitmeyi düşünemeyeceği bir yere taşırdım. İşkence. Taciz. Seni öldürme nedenimi almak için ne gerekirse yaparım. Daha sonrası ise çorap söküğü gibi gelir. Seni öldür, parçala, yok et, daha sonra ise başka bir ülkeye sayounara.
Yeni farkettim de yeterince cani değilim :(

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gıcından stap atarım.
Ekmeğe yada okula gittiği saatleri öğrenip annesi vb ile konuşup bir arkadaşı kız/erkek arkadaşı olduğunu söylerim ve kendisini partiye davet edeceğini söylerim
partiye geldiğinde içkisine ilaç atıp uyutur ve sonra Yağlı kazığa otuttururum MUHAHAHAHAHA!

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
LETS CREATE THE MASTER PLAN.
Her şeyden önce kim olduğunu bilmediğimden normal durumlu bir ailede yaşadığını ve kendimin de sınırsız paraya sahip olduğumu varsayıyorum.
1.Adımda seninle yakın ilişkiler kurmak için bir mazeret bulmam gerekir. Okula mı gidiyorsun? Öğretmene rüşvet verip seni benimle bir projeye koydururdum.İşe mi gidiyorsun? Başka bir şirketten toplantı için geldikten sonra konular hakkında konuşmak için telefon numaranı alırım, vb.
2. Güvenini kazanmak için yakın ilişkiler kurduktan sonra birlikte tatil yapmak gibi, ikimizin yalnız kalacağı bir senaryo oluştururum. "Dağda bir yazlığımız var, gelmek ister misin?" "Maldivler için bilet aldım, istersen sen de gel."
3.Seninle bir yere gitmeden önce arkamda bırakacağım bütün eşyaları, benim orada yaşadığıma dair belgeleri.. hepsini yok ederdim. Bir katil olduktan sonra yeni bir hayat başlar. Hem bu sayede katil damgası yemek için yeterli kanıt bulunamaz.
4.Bana arkanı döndüğün an, gazlı bir bez ile bayıltır ve seni ücra, kimsenin gitmeyi düşünemeyeceği bir yere taşırdım. İşkence. Taciz. Seni öldürme nedenimi almak için ne gerekirse yaparım. Daha sonrası ise çorap söküğü gibi gelir. Seni öldür, parçala, yok et, daha sonra ise başka bir ülkeye sayounara.
Yeni farkettim de yeterince cani değilim :(
İyiki normal durumlu bir ailede yaşayan ve sınırsız paraya sahip bir katil değilsin.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ekmeğe yada okula gittiği saatleri öğrenip annesi vb ile konuşup bir arkadaşı kız/erkek arkadaşı olduğunu söylerim ve kendisini partiye davet edeceğini söylerim
partiye geldiğinde içkisine ilaç atıp uyutur ve sonra Yağlı kazığa otuttururum MUHAHAHAHAHA!
Kazıklı voyvoda :o
İyiki normal durumlu bir ailede yaşayan ve sınırsız paraya sahip bir katil değilsin.
Ve iyiki seni öldürmek için bi sebebim yok :/

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ona hiçbir şey yapmam. Zaten beni gördükten bir iki gün içerisinde acıyla ölecektir. Korkuları beynini ele geçirecek ve her yerde, işkence dolu yaşanmış gerçekleri görecektir.

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rüyasında Düşmesini Sağlardım Ve Böylece Normalde Yataktan Düşüp Beyin Kanaması Geçirirdi.