ben size nasıl mı öldürceksiniz diyorum PLAN lütfen PLAN :öl:
Dışarıda geziyorsun, normal bir gün. Ben ise Ay'da 25 apartmandayım ve kafana bir adet EVEREST M18 SNIPER RIFLE tutuyorum. Şak diye vuruyorum. Yere yapıştın kanlar içerisinde kaldın. Önüne Jiraiya geldi ve dedi ki: "al bunu oku.." Sen de okudun ve... *jiraiya tanıyanlar anladı* yaşadın. Fakat dünyayı güneşe fırlattım bitti. Sonra uyandın rüyaymış. Sonrada sağına baktın "hi jojuk" dedim ve kabum. Seni yağlama bıçağıyla bıçakladım ve yağlar içerisinde öldün..Bütün yazdığım fiilleri mastar hale çevir
Sonuç:
Önce mlg 360 noscope doritos doge yapmak ondan sonra öldüğünde böbreğini çıkarıp yedirmek kalbini bölüp kızartıp yemek sonra midesini çıkarıp onu yedirmek
@Vienicome 'u arayıp ev adresini vermem yeterli,.. Gereisini Furryleri ile halleder :cDışarıda geziyorsun, normal bir gün. Ben ise Ay'da 25 apartmandayım ve kafana bir adet EVEREST M18 SNIPER RIFLE tutuyorum. Şak diye vuruyorum. Yere yapıştın kanlar içerisinde kaldın. Önüne Jiraiya geldi ve dedi ki: "al bunu oku.." Sen de okudun ve... *jiraiya tanıyanlar anladı* yaşadın. Fakat dünyayı güneşe fırlattım bitti. Sonra uyandın rüyaymış. Sonrada sağına baktın "hi jojuk" dedim ve kabum. Seni yağlama bıçağıyla bıçakladım ve yağlar içerisinde öldün..qwewq
Teamwork makes dreamwork@Vienicome 'u arayıp ev adresini vermem yeterli,.. Gereisini Furryleri ile halleder :c