Aynı Bilgisayarda Yan Yana Oynanabilen Oyunlar

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Brawlhalla , awesomenauts , battleblock theater , rocket league, castle crashers
Rocket League yan yana nasıl oynanıyor denedimde bulamadım.
Benim dediklerimi sevmedin mi :tehdit:
@adenzu54 gel kes şunu Broforce'yi sevmedi(!)
Yok senin dediklerinle alakalı değil su ve ateş gibi vs. saçma saçma browser oyunları söylemişler onları diyorum. Bu arada Real Boxin kesin 2 kişilik oluyo dimi ?
Civilization V
Aslında çoğu civ oyunları
Önerin için teşekkür ederim fakat strateji oyunlarıyla aram yok.
"Saçma saçma oyun"
2 kişilik oynanabilen AAA arıyorsan işin birazcık zor.
Ya tabii ki öyle bir oyun aramıyorum zaten öyle bir oyun piyasada yok desek yeridir. Hani böyle birbirimizi tekme tokat dövebileceğimiz , birbirimizle yarışabileceğimiz böyle rekabet geçen oyunlar istiyorum. Yada nebilim birbirimizle dayanışıcak hani gene grafikleri pixel pixell olmasın. Grafik açısından çoğu co-op oyunlar pixel pixel veya 2D grafiklere sahip grafikleri mükemmel olsun demiyorum ama çoğu oyunun kral oyunda oynadığımız oyunlardan farkı yok.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Rocket League yan yana nasıl oynanıyor denedimde bulamadım.

Yok senin dediklerinle alakalı değil su ve ateş gibi vs. saçma saçma browser oyunları söylemişler onları diyorum. Bu arada Real Boxin kesin 2 kişilik oluyo dimi ?

Önerin için teşekkür ederim fakat strateji oyunlarıyla aram yok.

Ya tabii ki öyle bir oyun aramıyorum zaten öyle bir oyun piyasada yok desek yeridir. Hani böyle birbirimizi tekme tokat dövebileceğimiz , birbirimizle yarışabileceğimiz böyle rekabet geçen oyunlar istiyorum. Yada nebilim birbirimizle dayanışıcak hani gene grafikleri pixel pixell olmasın. Grafik açısından çoğu co-op oyunlar pixel pixel veya 2D grafiklere sahip grafikleri mükemmel olsun demiyorum ama çoğu oyunun kral oyunda oynadığımız oyunlardan farkı yok.
Evet ben şahsen denedim