muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Rocket Leauge!
Rocket League nasıl yan yana oynanıyor aradım birazda bulamadım.Rocket Leauge!
Sağol joystickle oynarım.Fireman 2![]()
Az güzel oyunlar söyleyin saçma saçma oyunlar söylemeyin.He ben yanyana Derken 2 Bilgisayar felan sandım sjsj
Ateş ve su felan oynasın.
Ha siz aynı bilgisayarda diyosunuz, hmm.. Bulursam söylerim. *Super Mario Kart olur galiba*Rocket League nasıl yan yana oynanıyor aradım birazda bulamadım.
Sağol joystickle oynarım.
Az güzel oyunlar söyleyin saçma saçma oyunlar söylemeyin.
Benim dediklerimi sevmedin mi :tehdit:Rocket League nasıl yan yana oynanıyor aradım birazda bulamadım.
Sağol joystickle oynarım.
Az güzel oyunlar söyleyin saçma saçma oyunlar söylemeyin.
Rocket League yan yana nasıl oynanıyor denedimde bulamadım.Brawlhalla , awesomenauts , battleblock theater , rocket league, castle crashers
Yok senin dediklerinle alakalı değil su ve ateş gibi vs. saçma saçma browser oyunları söylemişler onları diyorum. Bu arada Real Boxin kesin 2 kişilik oluyo dimi ?Benim dediklerimi sevmedin mi :tehdit:
@adenzu54 gel kes şunu Broforce'yi sevmedi(!)
Önerin için teşekkür ederim fakat strateji oyunlarıyla aram yok.Civilization V
Aslında çoğu civ oyunları
Ya tabii ki öyle bir oyun aramıyorum zaten öyle bir oyun piyasada yok desek yeridir. Hani böyle birbirimizi tekme tokat dövebileceğimiz , birbirimizle yarışabileceğimiz böyle rekabet geçen oyunlar istiyorum. Yada nebilim birbirimizle dayanışıcak hani gene grafikleri pixel pixell olmasın. Grafik açısından çoğu co-op oyunlar pixel pixel veya 2D grafiklere sahip grafikleri mükemmel olsun demiyorum ama çoğu oyunun kral oyunda oynadığımız oyunlardan farkı yok."Saçma saçma oyun"
2 kişilik oynanabilen AAA arıyorsan işin birazcık zor.
Evet ben şahsen denedimRocket League yan yana nasıl oynanıyor denedimde bulamadım.
Yok senin dediklerinle alakalı değil su ve ateş gibi vs. saçma saçma browser oyunları söylemişler onları diyorum. Bu arada Real Boxin kesin 2 kişilik oluyo dimi ?
Önerin için teşekkür ederim fakat strateji oyunlarıyla aram yok.
Ya tabii ki öyle bir oyun aramıyorum zaten öyle bir oyun piyasada yok desek yeridir. Hani böyle birbirimizi tekme tokat dövebileceğimiz , birbirimizle yarışabileceğimiz böyle rekabet geçen oyunlar istiyorum. Yada nebilim birbirimizle dayanışıcak hani gene grafikleri pixel pixell olmasın. Grafik açısından çoğu co-op oyunlar pixel pixel veya 2D grafiklere sahip grafikleri mükemmel olsun demiyorum ama çoğu oyunun kral oyunda oynadığımız oyunlardan farkı yok.