arkadaşlar gene ben :D skripten anlayan yardım edebilirmi ? :D

AltisMineTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
s.a arkadaşlar ben bir RPG server kruucamda 1 şey eksik arma3 oynadınızmı veya izledınızmı bilmiyorum ama lisans yapabılırmyıız ? yanı örnek verıyorum adam tuz işlicek serverde işlenmemiş tuzu alıcak işlenmiş tuza cevirirken Lisans alması lazım Lisans almadan çeviremıyecek böle bir skrip yapılabılırmı ? o tuz işleme lisansı olcak mesala o lisans olmadan tuz işleyemiyecek biliyorsan lütfen yardım edermısınız veya kodu yazarmısın anlamadıysanız kısa bir özet daha geçeyim ne olur yardım edin

AltisMineTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim
Benim serverimi yaptırmaya çalışmakta güzelmiş
? senın serverını yaptırmak ben yazın açıcağım şu an açtığıma bakma serverın İPsini ver bende orda oynayayaım yoksa valla senın serverını bilmiyorum İP ver orda oynayayım kardeşim durduk yere neden fikir çalayım ? İP ver senın servrınde takılıcağım eğer varsa

kardeşim

? senın serverını yaptırmak ben yazın açıcağım şu an açtığıma bakma serverın İPsini ver bende orda oynayayaım yoksa valla senın serverını bilmiyorum İP ver orda oynayayım kardeşim durduk yere neden fikir çalayım ? İP ver senın servrınde takılıcağım eğer varsa
benım bir altis sunucum var istersen İP vereyım gel ama server.pro dan 3 aydır açık senın fikrini çaldıysam bak ne olayım ciddi ciddi senın serverını bilmiyorum

AltisMineTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ne saçmalıyorsunuz ben adamın daha role serverı olduğundan haberım yok ciddi ciddi İP versın gireyım bakayım isterse adam bile çekerım onun serverıne ne yanı mesala ben onun fikrini çalmış sayılmbilememı mesala sweetnetwork var oda Role Play nitradoya basarım 200tl istediğim serverı açarım neyın kafasındansınız axel kardeş sende İP ver geleyım serverınde oynayayım istersen adam bile çekerım.