ShadowPlayer
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bu bulut.Türkçe açıklama bulamadım.İşte bulutun şekli belgeseli bile vardı yeryüzündeki ilginç doğa olayları diye.
Qardaş ben sana açıklarım.. Antalya'da biliyor musundur bilmem ortalama bir sıcaklık yoktur. Ya cok sıcak olur ya çok soğuk. 2 si aynı anda olmaz yani ortası olmaz ki oluyor bu imkansız bir şey değil ama nadiren ki ben bunu burada yaşıyorum diye değil araştırmalarım sonucunda ortaya çıkarmışımdır ki zaten 14 yıldır burada yaşıyorum adım kadar eminim.Ne zaman incelediler ? Uzmanlardan açıklama bekliyoruz daha qrdş.
Çok benziyor qrdş :/ Şaka maka bir yana uzay araştırmanları hala bir cevap vermedi. Cevapları ne olacak acaba.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu bulut.Türkçe açıklama bulamadım.İşte bulutun şekli belgeseli bile vardı yeryüzündeki ilginç doğa olayları diye.
Uzmandan cevap geldii :/Qardaş ben sana açıklarım.. Antalya'da biliyor musundur bilmem ortalama bir sıcaklık yoktur. Ya cok sıcak olur ya çok soğuk. 2 si aynı anda olmaz yani ortası olmaz ki oluyor bu imkansız bir şey değil ama nadiren ki ben bunu burada yaşıyorum diye değil araştırmalarım sonucunda ortaya çıkarmışımdır ki zaten 14 yıldır burada yaşıyorum adım kadar eminim.
Bunu anlatmamın nedeni, O normal bir buluttu ve rüzgar ile böyle bir şekle büründü. Bu bir tahmin tabi çünkü böyle bulut şekilleri sürekli görüyorum.
Geçen konumdan dolayı kızdı qrdş.Einstein kızdı gravitasyonal wave araştırmalarına demekki göklerden öfkesi yağıyor.
Ben uzmanım qardaş bana her şeyi sorabilirsinÇok benziyor qrdş :/ Şaka maka bir yana uzay araştırmanları hala bir cevap vermedi. Cevapları ne olacak acaba.
Uzmandan cevap geldii :/
HAARP...............
O MAY GAT ABD Törkişi ele geçirdi HARP'ı Törkiş üzerinden kullaniğler!HAARP...............