Antalya'daki Tuhaf Bulut

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne zaman incelediler ? Uzmanlardan açıklama bekliyoruz daha qrdş.
Qardaş ben sana açıklarım.. Antalya'da biliyor musundur bilmem ortalama bir sıcaklık yoktur. Ya cok sıcak olur ya çok soğuk. 2 si aynı anda olmaz yani ortası olmaz ki oluyor bu imkansız bir şey değil ama nadiren ki ben bunu burada yaşıyorum diye değil araştırmalarım sonucunda ortaya çıkarmışımdır ki zaten 14 yıldır burada yaşıyorum adım kadar eminim.
Bunu anlatmamın nedeni, O normal bir buluttu ve rüzgar ile böyle bir şekle büründü. Bu bir tahmin tabi çünkü böyle bulut şekilleri sürekli görüyorum.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu bulut.Türkçe açıklama bulamadım.İşte bulutun şekli belgeseli bile vardı yeryüzündeki ilginç doğa olayları diye.
Çok benziyor qrdş :/ Şaka maka bir yana uzay araştırmanları hala bir cevap vermedi. Cevapları ne olacak acaba.

Qardaş ben sana açıklarım.. Antalya'da biliyor musundur bilmem ortalama bir sıcaklık yoktur. Ya cok sıcak olur ya çok soğuk. 2 si aynı anda olmaz yani ortası olmaz ki oluyor bu imkansız bir şey değil ama nadiren ki ben bunu burada yaşıyorum diye değil araştırmalarım sonucunda ortaya çıkarmışımdır ki zaten 14 yıldır burada yaşıyorum adım kadar eminim.
Bunu anlatmamın nedeni, O normal bir buluttu ve rüzgar ile böyle bir şekle büründü. Bu bir tahmin tabi çünkü böyle bulut şekilleri sürekli görüyorum.
Uzmandan cevap geldii :/

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Uzaylıların bıraktığı görünmez yazı.
๑☉◎๑ξ※の