Üstte ki Üyeye CİNAYET Planı (2)

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Braum Varken Sen Hayırdır

Kılıcını Çalacağım Ve Böylece Kahrından Öleceksin
-Oyunu Bozmayak Değil Mi?-

Googledoodle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ilk önce onu elime elime alıp büzüp tavana asıp derilerini soyup kanlarını içip kayınvalidesine söyleyip polisleri arayıp polisler tam bana ateş etmişken mlg 360 no scope atıp yanlış vurunca ondan sonra onun beynine tasma sokup çıkarırım.
(mlg)

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önce mlg 360 noscope doritos doge yapar ondan sonra öldüründe böbreğini çıkarır yedirir kalbini böler kızartır yer sonra midesini çıkarır onu yediririrm

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben size nasıl mı öldürceksiniz diyorum PLAN lütfen PLAN :öl:

Bütün yazdığım fiilleri mastar hale çevir :)

Sonuç:
Önce mlg 360 noscope doritos doge yapmak ondan sonra öldüğünde böbreğini çıkarıp yedirmek kalbini bölüp kızartıp yemek sonra midesini çıkarıp onu yedirmek

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün yazdığım fiilleri mastar hale çevir :)

Sonuç:
Önce mlg 360 noscope doritos doge yapmak ondan sonra öldüğünde böbreğini çıkarıp yedirmek kalbini bölüp kızartıp yemek sonra midesini çıkarıp onu yedirmek
Dışarıda geziyorsun, normal bir gün. Ben ise Ay'da 25 apartmandayım ve kafana bir adet EVEREST M18 SNIPER RIFLE tutuyorum. Şak diye vuruyorum. Yere yapıştın kanlar içerisinde kaldın. Önüne Jiraiya geldi ve dedi ki: "al bunu oku.." Sen de okudun ve... *jiraiya tanıyanlar anladı* yaşadın. Fakat dünyayı güneşe fırlattım bitti. Sonra uyandın rüyaymış. Sonrada sağına baktın "hi jojuk" dedim ve kabum. Seni yağlama bıçağıyla bıçakladım ve yağlar içerisinde öldün.. :D qwewq

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Dışarıda geziyorsun, normal bir gün. Ben ise Ay'da 25 apartmandayım ve kafana bir adet EVEREST M18 SNIPER RIFLE tutuyorum. Şak diye vuruyorum. Yere yapıştın kanlar içerisinde kaldın. Önüne Jiraiya geldi ve dedi ki: "al bunu oku.." Sen de okudun ve... *jiraiya tanıyanlar anladı* yaşadın. Fakat dünyayı güneşe fırlattım bitti. Sonra uyandın rüyaymış. Sonrada sağına baktın "hi jojuk" dedim ve kabum. Seni yağlama bıçağıyla bıçakladım ve yağlar içerisinde öldün.. :D qwewq
@Vienicome 'u arayıp ev adresini vermem yeterli,.. Gereisini Furryleri ile halleder :c

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafanı alırım. Bi anda 250 derece çat diye çevirdimmi geberdin zaten. Yaşarsan helal olsun ekmeğ bıcağı var kabız olana kadar pıçaklarım seni.