KONU KAPATILSIN YORUMLARDA İZDİHAM ÇIKTI

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadarşalr ben server kurdum ama çok dolu değil total member +200 ü buldu ama gün içinde en az 4 en fazla 10 kişi oluyor serverin tutması için yaptığım şeyler
-devlapis
-editmaden
-kutucu xp kutusu ve koruma set kutusu(pro)
-boss isstemi
-arsalarda fly
-anti cheat
-tabela ench
-haftada 2 kere vip çekilişi(3 günlük çekiliş)
-serverin meşhur oyuncususuna tag verme gamemaster özel vs taglar(serverde en çok duran üye mesela serverin kurulduğundan beri hep o üye nerdeyse sürekli online)
-köylü ticareti
-0 buglu warp lar
-serverde bilinen bug yoktur ta ki yeni bug keşfedilirse hemen fixlenir
-bug bulana ödül
-bosslardan p4 set düşmesi
-chestcommands
-scoreboard
-hediye kiti
-bir faction sunucuda olan tüm warplar ve fazlası var eksik yok
-2015-2016 toplama plugin paketi var(%90 türkçe)
-ilgili adminler
-oxaqe eventi (bunu ben uydurdum günün belli saatlerinde oyunculara soru sorar bilene soruya göre para veririm)
-%100 el yapımı buildler
-build seviyemiz ortadan biraz daha yüksek ama çok iyi değil

tek eksik rütbe sistemi oda en kısa zamanda eklenecek
serverimi görmek isteyen gelebilir reklam oluyorsa bildiriniz kaldırırım bu inanmayanlar için IP:46.20.1.66:1122
2 gb ram var eksik pl yok fazla pl var

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kısaca sana özetliyim okumadan söylüyorum bak ne kadar çok emek verirsen ver karşılıgını alamazsın ! ama git lapisli faction aç 20 online rahat

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak biz burda sana lapisli server aç demiyoruz FACTİON ACMA DIYORUZ :pof:

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok yahu lapizsiz faction tadından yenmez (Lapizli pek yok tabi. Ona oyuncu bulunur mu tartışılır.)
ya bak bir ara herkes birden lapisli faction kötü demeye başladı bir adam orda bak daha dün gibi hatırlıyorum adam dediki lapissiz faction acıyorum gelin dedi adam açtı kimsenin sesi çıkmıyor yapaçak bir şey yok candy craft eski faction serveri çok güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum ama bakmadım

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sürü faction var ve inatla çoğu kişi hala faction sunucu açıyor zaten hepside birbirleriyle aynı. O yüzden iyi bir ekibin varsa minigame serveri veya survival server açabilirsin.