Okulda ki Arkadaşı Rezil Etme HELP

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana önerim onu kendi haline bırakman. Çünkü biliyorum ki hayat boyunca böyle insanlar olacaktır. Seni gıcık eden ''o'' değil. O'na verilen ilgi. Büyük ihtimalle bir kıskançlık söz konusu olabilir. Tamam küfür ediyordur, kötü biridir, kopya çeker. Senin aklında ''bunları yapan biri ilgi görmemeli'' gibi bir düşünce var sanırsam. Haklısın. Fakat suçlu olan dediğim gibi ''o'' değil. O'na ilgi gösterenler.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
6
Gören arkadaş, merhaba :D 10 Karakter için yazdım.
Gelir gecer daha cok kucuksun.Derslerini birakma.Ha illa bisey yapicam diyorsan sizin sınavlar ortak degildir.gizlice biryerine kopya koy ve sikayet et.derslerden sogusun ve 15 yil sonunda git ve itiraf et sgdhdh

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sana önerim onu kendi haline bırakman. Çünkü biliyorum ki hayat boyunca böyle insanlar olacaktır. Seni gıcık eden ''o'' değil. O'na verilen ilgi. Büyük ihtimalle bir kıskançlık söz konusu olabilir. Tamam küfür ediyordur, kötü biridir, kopya çeker. Senin aklında ''bunları yapan biri ilgi görmemeli'' gibi bir düşünce var sanırsam. Haklısın. Fakat suçlu olan dediğim gibi ''o'' değil. O'na ilgi gösterenler.
Haklısın dostum.Kıskanmıyorum, neresini kıskanayım :D :D :D
Adam sınıf 2.si ben 1.siyim, hocalar bana daha fazla ilgi göstermekte.Ayrıca okulda en tanınan kişi hemen hemen benim, okul temsilcisini 3 oyla kaçırdım.
"Gençler şimdi en yakın arkadaşım sayılır birisi" yazıp onu rezil etmeye çalışmak. Ortadaki tek dönek Berat değil.
:D Çok iyiydi bu.Zaten onu sevmediğimi "özür dilerim" dediğimi arkasından konuştuğumu bile bile hala bana kanka diyor zaten.
Gelir gecer daha cok kucuksun.Derslerini birakma.Ha illa bisey yapicam diyorsan sizin sınavlar ortak degildir.gizlice biryerine kopya koy ve sikayet et.derslerden sogusun ve 15 yil sonunda git ve itiraf et sgdhdh

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Owww çok iyi mantık :D Yazımı da değiştiririm hatta.Derslerimi bırakmıyorum, devam :)
Sırasına "ARKADAŞININ ADI <KALP> SINIFIN EN ŞEYİ" yaz. <en şeyin'e > git baksana de. Zaten ağlar...
:D
tahtaya Berat Sude yi seviyooo

yazabilirsin
Hocam Berat uç yiyo
Hacı olmaz ya inanmazlar ki.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu tarz insanlara sırf rezil olsun diye bir şey yapmak bile ona değer verdiğini gösterir. Bir insan en büyük ceza umursamamak yani s*****. Emin ol işe yarar.
Acilen yazını değiştirmelisin, yoksa ceza yersin.
Değer değil dostum, bir saçmalığı bitirmek.
Eğer "takmassam" bu böyle devam edicek, hakettiği cezayı alamayacak.

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mahalleden topluyorsun 2-3 tane arkadaşını gidiyorsunuz biriniz tutuyor diğeriniz ağzına demir kapıyla zeng zeng vuruyor. Miyşın kompleyt