6Kacinci sinifsin?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden olmasın? 92 yaşında ülkeyim ilk kez bu kadar normal bir çözüm söylüyorum vatandaşa. Normal olan insanların dilekçe yazması.
Gelir gecer daha cok kucuksun.Derslerini birakma.Ha illa bisey yapicam diyorsan sizin sınavlar ortak degildir.gizlice biryerine kopya koy ve sikayet et.derslerden sogusun ve 15 yil sonunda git ve itiraf et sgdhdh6
Gören arkadaş, merhaba10 Karakter için yazdım.
Turn your eski pp!tahtaya Berat Sude yi seviyooo
yazabilirsin
Ben ağlardım yazmayın nolur diye (2. sınıf) sonra gider kıza bir de öyle bir şey yok derdim. Bir gün gene böyle olmuştu meğerse kız beni seviyomuş o tuvalette iki saat ağladı ben de sıraya kafamı gömüp ağlamıştımİlkokul 3 gibi xd
Haklısın dostum.Kıskanmıyorum, neresini kıskanayımSana önerim onu kendi haline bırakman. Çünkü biliyorum ki hayat boyunca böyle insanlar olacaktır. Seni gıcık eden ''o'' değil. O'na verilen ilgi. Büyük ihtimalle bir kıskançlık söz konusu olabilir. Tamam küfür ediyordur, kötü biridir, kopya çeker. Senin aklında ''bunları yapan biri ilgi görmemeli'' gibi bir düşünce var sanırsam. Haklısın. Fakat suçlu olan dediğim gibi ''o'' değil. O'na ilgi gösterenler.
"Gençler şimdi en yakın arkadaşım sayılır birisi" yazıp onu rezil etmeye çalışmak. Ortadaki tek dönek Berat değil.
Owww çok iyi mantıkGelir gecer daha cok kucuksun.Derslerini birakma.Ha illa bisey yapicam diyorsan sizin sınavlar ortak degildir.gizlice biryerine kopya koy ve sikayet et.derslerden sogusun ve 15 yil sonunda git ve itiraf et sgdhdh
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sırasına "ARKADAŞININ ADI <KALP> SINIFIN EN ŞEYİ" yaz. <en şeyin'e > git baksana de. Zaten ağlar...
Hocam Berat uç yiyotahtaya Berat Sude yi seviyooo
yazabilirsin
Acilen yazını değiştirmelisin, yoksa ceza yersin.Bu tarz insanlara sırf rezil olsun diye bir şey yapmak bile ona değer verdiğini gösterir. Bir insan en büyük ceza umursamamak yani s*****. Emin ol işe yarar.