Neden Savaşlar Var ? [Beyin Fırtınası vol 2]

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

2023;
Bu savaşların tek bir amacı var. Bizi bu yıla götürmemek. Çünkü..
Biliyor o KUKLALAR, bizim ne olacağımızı. Çünkü..
Biliyor o KUKLALAR, Dünya'ya Müslümanlar hükmederse hiçbir zaman istedikleri gibi kötülük yapamayacaklarını. Çünkü..
Biliyor o AVRUPA, bizim olacağımız yerde kötülüğün olmayacağını, olamayacağını! Çünkü..
Biliyor o İSRAİL, Müslüman Filistinlileri katletmezlerse, kendilerinin katledileceğini. Çünkü..
Biliyor o DÜNYA, Türkiye'nin hızla geliştiğini ve Dünya'nın ona hükmedeceğini. Çünkü
Eğer; şu an ki amaçlarını gerçekleştiremezlerse. Birdaha asla Dünya'da kötülük olmayacak ve istedikleri gibi davranamayacaklar. İşte şu an da bunu farkedenler ise bunu yapmakta;

- İngiltere; "Türkiye'nin 1 numaralı ortağı olmak istiyoruz.."

- Rusya; İşte uçağını düşürdüğümüz bu kalleşlerde bu Türkiye'ye düzenlenen operasyonun içinde fakat onlarda anladı Türkiye'nin ne olduğunu ve artık aramızı bu tür şeylerle düzeltemezlerse, özür bile dileyecekler..

- Terör Örgütleri (PYD, PKK, DAEŞ); Bile anladı artık sayısını bilemediğimiz öbüs atışlarından sonra Türkiye'nin ne olduğunu.. Dikkatinizi çekerim sadece belki de 20-25 Öbüs ile..

- Devamını ekleyeceğim..

Şimdi anladınız mı? Neden şu an da bu tür savaşlar var. Aslında savaş yok, sadece Türkiye'nin gelişmesini istemeyen birkaç ülke bu tür örgütleri oluşturarak, destek vererek Türkiye'nin gelişmesini istemiyor. Hani şu an da diyorlar ya yazanlarda var ki kaideye bile almadım. "2023'te ne olacak?" vs. vs. diyorlar ya. Size söylüyorum bu soruyu soranlar. Siz 2023'te Türklerin arasında olmayacaksınız ki nerden bileceksiniz! İyi günler..

NOT: şu an bir kaç kalleşin yazdığı yazıyı okudumda. Sonumuz şunun bunun gibi olmasın diye, ben bu mesajı şu an da onlara değil gerçek Türklere söylüyorum. Ecdadının ayağında giyecek bir şey yokken Dünya'ya hükmettiğini, Uzay'dan bile gözüken o Çin Seddini inşa ettirdiğini, Çanakkale Zaferinde silahın yokken tek bir topla o savaşı kazandığını, Türkiye adıyla hızla gelişmekte olan bu TURAN ordusunu geliştirdiğini biliyor musun? ve bildiriyor musun? Ey kalleşler biz sizin gibi, sonumuz ya böyle olursa, ya savaş çıkarsa, hemen kaçarız biz demiyoruz :) şu an da bir Türk olarak benim en istediğim şey bir savaşın çıkması. Çünkü sizin gibi kalleşler çok konuştu. Birazda biz konuşalım..

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bu kafayla 20 25 yila musluman sayisi 1 milyarin altina inecek siz hala 2023 de gorcez, osmanli, cc komur cc,tanri degil allah kafasindasiniz.

Ufkunuzu genisletin biraz.Önce din kardesleri olayina bi cozum bulun,mezhep catismalari isid vb derken kendi kendinizi yok ediyorsunuz.ustune arap ulkeleri multeci bile almiyor.komiksiniz VALLA.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"Her fani ölümü tadıcaktır"
Savaş'a ne gerek var arkadaşım, zaten ölüceksiniz. Bari hayatınızı düzgün yaşayın.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi şu an da saçma sapan yorumlar atanlara cevap vermesini bilirim de. Bir ton beyinsiz mahlukla uğraşmak istemiyorum. Ama şuna cevap vermeden geçemeyeceğim;
"Her fani ölümü tadıcaktır"
Savaş'a ne gerek var arkadaşım, zaten ölüceksiniz. Bari hayatınızı düzgün yaşayın.
Ey Sheron. Bizim ecdadımız savaşmasaydı, şu an da ne sen burdaydın, ne de ben. O yüzden şunu anla ki her yaşamın gölgesinde bir ölüm vardır.

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Savaşmak ölümünü hızlandırmaktır, savaş başlatmak ise günahlarının yolunu açmaktır sadece. hiçbir getirisi olamaz.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Savaşmak ölümünü hızlandırmaktır, savaş başlatmak ise günahlarının yolunu açmaktır sadece. hiçbir getirisi olamaz.
Aksine savaslar dunyanin temizlik bicimidir,insanoglunun bildigi tarihde hicbir zaman savassiz gecmemistir.7 milyar insan bile fazla bu gezegene.gelismis ve gelismekte olan devletler disinda kalan devletlere soykirim uygulansa kimse sesini cikarmaz.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aksine savaslar dunyanin temizlik bicimidir,insanoglunun bildigi tarihde hicbir zaman savassiz gecmemistir.7 milyar insan bile fazla bu gezegene.gelismis ve gelismekte olan devletler disinda kalan devletlere soykirim uygulansa kimse sesini cikarmaz.

İşte bir zeka konuştu. Arkadaşımızın dediği gibi Dünya'nın bir dengesi var. Bir yerden gidiyor, bir yerden geliyor. Eğer 7 Milyar insan yok olmadan hızla çoğalırsa Dünya yok olur. Kanun bu.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani savaşları nüfusa bağlayabilir miyiz ?
Kesinlikle sadece nüfus. Eğer şu an sana kaynaklar tükendiği için savaş var diyorlarsa. Bilki o kaynağı sömüren nüfus yüzünden vardır. Ama şu an ki Terör Örgütleri (Daeş, PYD, PKK vs.) sadece Türkiye'nin gelişmesini istemeyen kalleş ülkeler tarafınca kurulan ve yanlış tanıtılan bir gruptur.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Isid gibi orgutlerinde nufus icin olusturuldugunu dusunuyorum ben,cok insan oldurduler simdiden.

Bence olmelilerde.Bakin afrikaya milattan once 3000lerde yasayan adamlar dev yapilar heykeller yapiyor bunlar hala samandan ottan kulübe,baraka pesinde,gelisemeyecekseniz dunyayi daha cok yormanin bir manası yok.

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Isid gibi orgutlerinde nufus icin olusturuldugunu dusunuyorum ben,cok insan oldurduler simdiden.

Bence olmelilerde.Bakin afrikaya milattan once 3000lerde yasayan adamlar dev yapilar heykeller yapiyor bunlar hala samandan ottan kulübe,baraka pesinde,gelisemeyecekseniz dunyayi daha cok yormanin bir manası yok.

Çinlilerin çoğu dünyayı geliştirmek adına, bilim adına çok çalışan insanlardan oluşuyor fakat gene de öldürülmek zorunda kalıyorlar. Bunun sebebini nasıl açıklayabiliriz ? Dünyaya faydası olan da olmayan da öldürülüyor ? :hmm:

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Çinlilerin çoğu dünyayı geliştirmek adına, bilim adına çok çalışan insanlardan oluşuyor fakat gene de öldürülmek zorunda kalıyorlar. Bunun sebebini nasıl açıklayabiliriz ? Dünyaya faydası olan da olmayan da öldürülüyor ? :hmm:
Gidipte cinin en unlu bilim adami oldu diye bi haber goremessiniz.Bir yarari olmayan fakir kisim oldurulur ve dunyanin bundan haberi bile olmaz.Aciklayabilmisimdir umarim.Cindeki yoksul kesimin yaşamı cidden zarar.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ehueheuheuehueheue

Hayaller de hayaller :D
Videonun altındaki yorumlardan:
''Ve Güneşin fazla radyasyon atdığını gören Türkiye buna çok kızar ve Güneşe çıkartma yapar.''
Bu arada bu eski beyin fırtınası konusu kadar kafa karıştırıcı değil.

Her insan aç gözlü değildir tabii ki. Aslında bu konunun ''insanlarla'' çok bir ilgisi yok. Daha çok Kapitalistler ve ülke yöneticileriyle ilgili.
Ülke yöneticileri her zaman kendi ülkesini her türlü kendilerince ''iyi'' listelerde üste çıkarmaya çalışırlar. En fazla toprağa sahip ülke (Bu çağımızda fazla ilgilenilen bir şey değil. Daha önceki çağlarda bununla da ilgileniyorlardı) Çünkü ülkeleri o listelerde üstlere çıkınca onun yandaşları da ''Vühüü bizim başgan bizim ülkeyi listede üste çıkariy'' diyecek ve ona oy vermeye devam edecek, o adamı herkes övecek. Bu yüzden ülke yöneticileri ülkelerinin çok fazla kaynağa sahip olmasını isterler ve bu yüzden de ortaya savaşlar çıkar.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

2023;
Bu savaşların tek bir amacı var. Bizi bu yıla götürmemek. Çünkü..
Biliyor o KUKLALAR, bizim ne olacağımızı. Çünkü..
Biliyor o KUKLALAR, Dünya'ya Müslümanlar hükmederse hiçbir zaman istedikleri gibi kötülük yapamayacaklarını. Çünkü..
Biliyor o AVRUPA, bizim olacağımız yerde kötülüğün olmayacağını, olamayacağını! Çünkü..
Biliyor o İSRAİL, Müslüman Filistinlileri katletmezlerse, kendilerinin katledileceğini. Çünkü..
Biliyor o DÜNYA, Türkiye'nin hızla geliştiğini ve Dünya'nın ona hükmedeceğini. Çünkü
Eğer; şu an ki amaçlarını gerçekleştiremezlerse. Birdaha asla Dünya'da kötülük olmayacak ve istedikleri gibi davranamayacaklar. İşte şu an da bunu farkedenler ise bunu yapmakta;

- İngiltere; "Türkiye'nin 1 numaralı ortağı olmak istiyoruz.."

- Rusya; İşte uçağını düşürdüğümüz bu kalleşlerde bu Türkiye'ye düzenlenen operasyonun içinde fakat onlarda anladı Türkiye'nin ne olduğunu ve artık aramızı bu tür şeylerle düzeltemezlerse, özür bile dileyecekler..

- Terör Örgütleri (PYD, PKK, DAEŞ); Bile anladı artık sayısını bilemediğimiz öbüs atışlarından sonra Türkiye'nin ne olduğunu.. Dikkatinizi çekerim sadece belki de 20-25 Öbüs ile..

- Devamını ekleyeceğim..

Şimdi anladınız mı? Neden şu an da bu tür savaşlar var. Aslında savaş yok, sadece Türkiye'nin gelişmesini istemeyen birkaç ülke bu tür örgütleri oluşturarak, destek vererek Türkiye'nin gelişmesini istemiyor. Hani şu an da diyorlar ya yazanlarda var ki kaideye bile almadım. "2023'te ne olacak?" vs. vs. diyorlar ya. Size söylüyorum bu soruyu soranlar. Siz 2023'te Türklerin arasında olmayacaksınız ki nerden bileceksiniz! İyi günler..

NOT: şu an bir kaç kalleşin yazdığı yazıyı okudumda. Sonumuz şunun bunun gibi olmasın diye, ben bu mesajı şu an da onlara değil gerçek Türklere söylüyorum. Ecdadının ayağında giyecek bir şey yokken Dünya'ya hükmettiğini, Uzay'dan bile gözüken o Çin Seddini inşa ettirdiğini, Çanakkale Zaferinde silahın yokken tek bir topla o savaşı kazandığını, Türkiye adıyla hızla gelişmekte olan bu TURAN ordusunu geliştirdiğini biliyor musun? ve bildiriyor musun? Ey kalleşler biz sizin gibi, sonumuz ya böyle olursa, ya savaş çıkarsa, hemen kaçarız biz demiyoruz :) şu an da bir Türk olarak benim en istediğim şey bir savaşın çıkması. Çünkü sizin gibi kalleşler çok konuştu. Birazda biz konuşalım..
Türkiye gelişiyor evet haklısın. Yobaz & at gözlüğü takan & osmanlı sevdalısı beyfendi

Sent from my iPhone using Tapatalk