2023; Bu savaşların tek bir amacı var. Bizi bu yıla götürmemek. Çünkü..
Biliyor o KUKLALAR, bizim ne olacağımızı. Çünkü..
Biliyor o KUKLALAR, Dünya'ya Müslümanlar hükmederse hiçbir zaman istedikleri gibi kötülük yapamayacaklarını. Çünkü..
Biliyor o AVRUPA, bizim olacağımız yerde kötülüğün olmayacağını, olamayacağını! Çünkü..
Biliyor o İSRAİL, Müslüman Filistinlileri katletmezlerse, kendilerinin katledileceğini. Çünkü..
Biliyor o DÜNYA, Türkiye'nin hızla geliştiğini ve Dünya'nın ona hükmedeceğini. Çünkü
Eğer; şu an ki amaçlarını gerçekleştiremezlerse. Birdaha asla Dünya'da kötülük olmayacak ve istedikleri gibi davranamayacaklar. İşte şu an da bunu farkedenler ise bunu yapmakta;
- İngiltere; "Türkiye'nin 1 numaralı ortağı olmak istiyoruz.."
- Rusya; İşte uçağını düşürdüğümüz bu kalleşlerde bu Türkiye'ye düzenlenen operasyonun içinde fakat onlarda anladı Türkiye'nin ne olduğunu ve artık aramızı bu tür şeylerle düzeltemezlerse, özür bile dileyecekler..
- Terör Örgütleri (PYD, PKK, DAEŞ); Bile anladı artık sayısını bilemediğimiz öbüs atışlarından sonra Türkiye'nin ne olduğunu.. Dikkatinizi çekerim sadece belki de 20-25 Öbüs ile..
- Devamını ekleyeceğim..
Şimdi anladınız mı? Neden şu an da bu tür savaşlar var. Aslında savaş yok, sadece Türkiye'nin gelişmesini istemeyen birkaç ülke bu tür örgütleri oluşturarak, destek vererek Türkiye'nin gelişmesini istemiyor. Hani şu an da diyorlar ya yazanlarda var ki kaideye bile almadım. "2023'te ne olacak?" vs. vs. diyorlar ya. Size söylüyorum bu soruyu soranlar. Siz 2023'te Türklerin arasında olmayacaksınız ki nerden bileceksiniz! İyi günler..
NOT: şu an bir kaç kalleşin yazdığı yazıyı okudumda. Sonumuz şunun bunun gibi olmasın diye, ben bu mesajı şu an da onlara değil gerçek Türklere söylüyorum. Ecdadının ayağında giyecek bir şey yokken Dünya'ya hükmettiğini, Uzay'dan bile gözüken o Çin Seddini inşa ettirdiğini, Çanakkale Zaferinde silahın yokken tek bir topla o savaşı kazandığını, Türkiye adıyla hızla gelişmekte olan bu TURAN ordusunu geliştirdiğini biliyor musun? ve bildiriyor musun? Ey kalleşler biz sizin gibi, sonumuz ya böyle olursa, ya savaş çıkarsa, hemen kaçarız biz demiyoruz