KokusmusKlavye
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Lütfen Konu dışı yorum yapmayalım
Kendinizden iyi anlatıyosunuzkonu dışı bir konu değil burda sizin kaliteli bir yetkili oladığınızı konuşuyoruz nekadar karaktersiz insansınız
Haksızmı Haksız olsam neden bukadar yere boşa yazayım Bıraz mantık Ben burda düşüncelerimi Yazıorum Sebebesiz Yere Boş Yapmıyom Olanları söylüyorumya anlamadığım şu haksız olup neden üste çıkmaya çalışırsınki tm uraşamam ya son lafım bu size iyi oyunlar
Devam et ozamanBize Reklam Yapıldıgı ıpde bizde reklam yaparız
Anlatmak istedigim at ss ini banlıyım dedim boş insansın![]()
Anlatmak istedigimiz Bu Boş Muhabbetsiniz
Kardeş Biz Sizin Gibi Dolandırıcı Değiliz Bu fotoyuda Biz Çekmedik Oyuncularımız Bize Yolladı 1.ipeksi Dokunuş Diye bir şey VAr Tabi SeninAnlatmak istedigim at ss ini banlıyım dedim boş insansınBerki onuda kendi serverinde yan hesap açıp yapmışındır
ve bu arada envanterinde 64 lü çimen nasıl oluyor gamemode den alıp yan hesapmı oynuyosunuz hahaha
Çoluk çocuk sw açar olmuş yaw
İpeksi kazmayla toprakmı kazıyonuzKardeş Biz Sizin Gibi Dolandırıcı Değiliz Bu fotoyuda Biz Çekmedik Oyuncularımız Bize Yolladı 1.ipeksi Dokunuş Diye bir şey VAr Tabi Senin
Bunu Anlamayacak kadar Küçüksün
Hem Reklam Yaptırıyo oyuncusuna hemde boyle Haklı gostermeye Çalışması![]()
Huseyin yaşın küçük ' de bu kadarda degil yaniTamam Gereksiz Uzatma Millete benim ıp verip reklam yapmasını soyluyorsun sonra banlayacagını soyluyorsun.![]()