[UcPinar.Nitrado.net] Bazıları Bilmez Bilmek İster... 1.7 - 1.8 | Survival | Aktifiz...

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
ya anlamadığım şu haksız olup neden üste çıkmaya çalışırsınki tm uraşamam ya son lafım bu size iyi oyunlar

Üstadxlson

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya anlamadığım şu haksız olup neden üste çıkmaya çalışırsınki tm uraşamam ya son lafım bu size iyi oyunlar
Haksızmı Haksız olsam neden bukadar yere boşa yazayım Bıraz mantık Ben burda düşüncelerimi Yazıorum Sebebesiz Yere Boş Yapmıyom Olanları söylüyorum

Adaletin hakim olmadığı yerde Sözün Lafı olmaz

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çocukluğunuza veriyorum :) Hani kalite herzaman eskitir küçükleri :)
Eleştiri ücretsiz beyin bedava.
Bu server işleri elinizde oyuncak çocukluk yapmayın şımarmayın. SUNUCULARDA reklam yaparak bir şey kazanamassın.

KokusmusKlavye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlatmak istedigim at ss ini banlıyım dedim boş insansın :) Berki onuda kendi serverinde yan hesap açıp yapmışındır :) ve bu arada envanterinde 64 lü çimen nasıl oluyor gamemode den alıp yan hesapmı oynuyosunuz hahaha :) Çoluk çocuk sw açar olmuş yaw
Kardeş Biz Sizin Gibi Dolandırıcı Değiliz Bu fotoyuda Biz Çekmedik Oyuncularımız Bize Yolladı 1.ipeksi Dokunuş Diye bir şey VAr Tabi Senin
Bunu Anlamayacak kadar Küçüksün

Hem Reklam Yaptırıyo oyuncusuna hemde boyle Haklı gostermeye Çalışması :D

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş Biz Sizin Gibi Dolandırıcı Değiliz Bu fotoyuda Biz Çekmedik Oyuncularımız Bize Yolladı 1.ipeksi Dokunuş Diye bir şey VAr Tabi Senin
Bunu Anlamayacak kadar Küçüksün

Hem Reklam Yaptırıyo oyuncusuna hemde boyle Haklı gostermeye Çalışması :D
İpeksi kazmayla toprakmı kazıyonuz :) neyse boş insan sana dedigimi skypeden anlatmaya çalıştıgımı ama senin anlamakta güçlük çektigin mevzuyu bida açıklıyorum sunucunda reklam yapılıyorsa bana geliceksin ismini vericeksin ss atıcaksın bende banlıcam çoluk çocuk işler yapıp o bende yaptı bende koşup onda yapmam lazım diye şımarmayın.

KokusmusKlavye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Gereksiz Uzatma Millete benim ıp verip reklam yapmasını soyluyorsun sonra banlayacagını soyluyorsun. :D

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam Gereksiz Uzatma Millete benim ıp verip reklam yapmasını soyluyorsun sonra banlayacagını soyluyorsun. :D
Huseyin yaşın küçük ' de bu kadarda degil yani :) millete ben reklam yap desem sunucunu kapatırsın çocukmusun sen :) senin sunucunun ipsini kime vermişim kanıt at susucam hadi :) hangi adama git şurda reklam yap demişim :) abileşme lütfen , ben sunucu'da 3 reklamci aldım verdigim gibide sunucularda yapmak yasak yapana ban var dedim yicenizmi dedim :) senin gibi çocuklar çıkıyor arada 2 3 kafa dengin :) böle sıkıntılar problemler yaşanabiliyor. ama bundan sonra olsada umrumda degil :) yapmaları iyi olmuş

Hani aramızda çokca fark varken küçügün sunucunda reklam yaptırmam kimseye :D

KokusmusKlavye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boş adam Sen uzatıyorsun Biz Dun kesmiştik kanıt istediniz attık

Server Surekli Gelişmektedir Kolay yolu Bizde Seçerdik onemli olan Yolu kendin belirlemek

Site Kayıtta Kayıt limitini 2 Ye Artırılacaktır

Top 10 birincisine bu aksam odulu verilecektir