Savaş!

Sizce savaşı kim kazanır?

• Liffus'un tarafı [Aydınlık]

Kullanılan: 5 45.5%
  • Lefos'un tarafı [Karanlık]

Kullanılan: 6 54.5%

• Kullanılan toplam oy
    11

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Eski Bir Dilin Yazılarını İçerdiği İçin Çevirmek Saygısızlık Olur

S.T.A.L.K.E.R Askerleri Ruhlarını Şeytaha Teslim Etmişlerdir Senin Fani Silahların Benim Askerlerime İşlemez
Emin misin ? Acaba Dronetairlerden birisi sence şeytan kılığına girmiş olabilir ve de sizin askerlerinizin ruhlarını almış olabilir mi ? Çünkü şu an askerlerinin ruhlarını bir yandan keyifle yerken bir yandanda karargahınızı yerle bir ediyorum :ci: B) :gg:

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emin misin ? Acaba Dronetairlerden birisi sence şeytan kılığına girmiş olabilir ve de sizin askerlerinizin ruhlarını almış olabilir mi ? Çünkü şu an askerlerinin ruhlarını bir yandan keyifle yerken bir yandanda karargahınızı yerle bir ediyorum.
SxyeN Tarafından Beynin Ele Geçirildi şu an Gördüklerin Sadece Bi Rüya Ve S.T.A.L.K.E.R'lar Tüm Askerlerini Ok Yağmuruna Tutuyorlar

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
SxyeN Tarafından Beynin Ele Geçirildi şu an Gördüklerin Sadece Bi Rüya Ve S.T.A.L.K.E.R'lar Tüm Askerlerini Ok Yağmuruna Tutuyorlar
Beynimi ele geçirmeniz için ruh emici askerlerimi yenmeniz gerek ki askerlerinin ruhlarının tadı çok güzel.Bir daha ki sefere kızartma yapıp yiyeceğim.Birde son olarak 15.000 askerinin bir kısmı donarak öldü bir kısmı da toza dönüştü geriye 84.300 asker kaldı ki onların ruhları da eminim ki çok güzeldir.En çok senin ruhunu yerken keyif alacağım @Sxyen

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve ben de Light City'nin yer altı sularından, Deniz katillerini serbest bıraktım. Sular yavaşça yükselecekler ve Light City korkunç bir girdaba katılacak! Zafer bizim olacak! Muhahaha!

Eruvos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Son Haberler:
-S.T.A.L.K.E.R'a yardım için, Light City'den şifacı ekipleri gönderildi.
-Light City'nin yer altından sular taşmaya başlıyor.
-Dünya'da garip bir güç sezilmeye başlandı.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@zRedDragon Loncayım Diyorum Ordu değil 15 bin askerimi nasıl yedin zaten toplasan 200 kişiyiz :D
Ha o zaman ben @Eruvos'un da askerlerini yemişim sorun yok.Senin askerlerinden 50 kişi kaldı ki 49'unu az önce toza çevirdim ve de sadece sen kaldın
Düzeltiyorum az önce @Sxyen 'in vücüdü toza dönüştü ve de ruhunu @Uchiha_Madara ile karanlığın zincirleriyle karanlık tarafa çekiyoruz !

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
SxyeN- Tanrıların Makamından İndi Fakat Etrafında Farklı Bir Aura Hissediliyor , Tanrıların Aurası , Galiba Kendisi Tanrıların Gücüne Kavuştu Bu Savaşın Sonucu Belirlendi Anlaşılan Artık @zRedDragon Ve Dostları Bir İnsanla Değil Bir Tanrıya Karşı Geldiler Ve Öldürülücekler !

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
SxyeN- Tanrıların Makamından İndi Fakat Etrafında Farklı Bir Aura Hissediliyor , Tanrıların Aurası , Galiba Kendisi Tanrıların Gücüne Kavuştu Bu Savaşın Sonucu Belirlendi Anlaşılan Artık @zRedDragon Ve Dostları Bir İnsanla Değil Bir Tanrıya Karşı Geldiler Ve Öldürülücekler !
Farkında mısın bilmiyorum ama az önce ruhunu karanlık vücüduma doğru çektim ! Senin ruhun artık karanlık tarafa hizmet eden bir köle !