Skript İstekleriniz Varsa Gelin

S

Switcher

Ziyaretçi
Canım sıkıldı , istekleriniz varsa yapayım. Uzun bir şey olmasın pek uğraşamam.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Soruma Haşa Cevap Vermedin -_-
Örn {Asd.%Player%} set olan kişilerden 1 Kişiyi Manuadd Vip Yapmayı Nasıl Yaparım

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
İnternette aradım baya ancak hepside /setlobby /lobby oluyor. Atıyorum lobi olmasını istediğim yere /setlobi ve setlobi yazdığım yerede /lobi yazınca gidirsin teşekkürler...

Yani /lobby değilde /lobi yazınca ayarladığım yere dönsün

S

Switcher

Ziyaretçi
İnternette aradım baya ancak hepside /setlobby /lobby oluyor. Atıyorum lobi olmasını istediğim yere /setlobi ve setlobi yazdığım yerede /lobi yazınca gidirsin teşekkürler...

Yani /lobby değilde /lobi yazınca ayarladığım yere dönsün
Kod:
command /setlobi:
    permission: op
    trigger:
        set {lobi} to location of player
        send "&6Lobi yeri ayarlandı."
command /lobi:
    trigger:
        wait 10 ticks
        teleport player to {lobi}
        send "&6Lobiye ışınlanıldı."

S

Switcher

Ziyaretçi
Çok teşekkür ederim da şey, gülebilirsinizde bu kodu nereye yazıyorduk?
Not defteri veya notepadd ' i aç (Eğer notpadd ise satırları düzeltmen gerek.) kodu yapıştır sonra farklı kaydet de .sk uzantısı olarak kaydet.Sonra Skript/scripts/ klasörünün içine at reload çek.

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Uğraştırıyorum ama, not defterine bu kodu yapıştırdım. Sonra farklı kaydedim .sk oalrak kaydettim. Sunucu dosyalarına skript dosyasını açtım scripts dosyası açtım onun içinde sonrada .sk uzantılı şeyi attım reload çektim servere olmadı yoksa yanlışmı anladım

S

Switcher

Ziyaretçi
Uğraştırıyorum ama, not defterine bu kodu yapıştırdım. Sonra farklı kaydedim .sk oalrak kaydettim. Sunucu dosyalarına skript dosyasını açtım scripts dosyası açtım onun içinde sonrada .sk uzantılı şeyi attım reload çektim servere olmadı yoksa yanlışmı anladım
sk reload .... yazıcaksın servere reload deil fakat oda olmuştur hata nedir neresi çalışmıyor