SteveKafası
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hocam Türkiyede 1Gbit hat var. Adamlar daha yenı yenı 3Gbiti çıkarıyorken sen nasıl 500Gbitlik bir hıza sahip olduğunu söyliyorsun?
Bu yorumu 2. Kez söylüyorsunuz :/ 500m yazmak istemişdir herhalde yazım yanlışıdırHocam Türkiyede 1Gbit hat var. Adamlar daha yenı yenı 3Gbiti çıkarıyorken sen nasıl 500Gbitlik bir hıza sahip olduğunu söyliyorsun?
yok benim daha iyi fikirlerim var hihihiPrison Olarak Türkiyede İlk Değilsiniz 2013 Yılında Açmıştık Biz 2 Kişi 1 Yıl Sonra Kapattık.
Prison İçin Önerilerim
Çeşitli Kazma Özellikleri Para Veya Xp İle Arttırılmalı Servet Mesela Daha Üstüne Çıkarabilmeliyiz.
Çeşitli Pluginler İle Süper Enchantlar Yapılabiliyor Patlama Vs. Gibi
Al İşte Ozmn Sunucu Saçma Olur Bence Prestige1-10 Arası Rütbeler Ve Sonda Infinity Rütbesi Ekleyebilirsiniz Tabi Bunların Paraları Yüksek Olacak.yok benim daha iyi fikirlerim var hihihi. şöyle prison da tüm rankları bitirdiklerinde hard faction açılcak yani kaçmışlar gşbş olcak
![]()
Bence mantıklı olur hikaye gibi olur ve prison un anlamı olur diye düşünüyorumAl İşte Ozmn Sunucu Saçma Olur Bence Prestige1-10 Arası Rütbeler Ve Sonda Infinity Rütbesi Ekleyebilirsiniz Tabi Bunların Paraları Yüksek Olacak.
Bunu 2. defa atmamım sebebi belkide 1.'de düzeltmediğin içindir.Bu yorumu 2. Kez söylüyorsunuz :/ 500m yazmak istemişdir herhalde yazım yanlışıdır
500 tl bayılmıyoz :/ yorumun için teşekkürler Vip alanlar olduğu için ayakta durabildik. paket kullanıyorum çünkü ben kendime güvensem hata falan çıkar kendim de yine yapabilirim yani . Ve parasızlık bahane. ben ilk olark zaten aylık 10 15 tl ödüodum sv açılınca vip alan fazla olunca arttırdım yani eğer açarsan şimdi vip alan olacaı için yaparsın bir şekildeİşte arada ki fark; Zengin olan parası boldur direkt açar sunucuyu, fakir olanın parası yoktur kendi bilgisayarında sunucu için uğraşır, uğraşır eklenti yazmaya çalışır, editler, harita yapar 1-2 ay ama yinede açamaz. Bizzat bende şu an 2 adet Profesyonel Sunucu var. Forumda konusu bile hazırO derece hazır bir sunucu ve kaliteli ._. Ama parasızlık malesef ki açtırmıyor.
Sunucunuzun özeti; "Googleye gir Fakşın, Sörvayvıl, Sıkaybılock 1.8 paketi indir. Birazcık gir msg editle 2-3 yazıyı swcraft yaz. Haritaları olabildiğinde we ile hızlıca yap. 500 TL bayıl."
onun yerine eggwars açıcamPrison Kapalıı ?