Progamer.Nitrado.Net Faction KitPvp SkyBlock Survival Hub Server

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Türkiyede 1Gbit hat var. Adamlar daha yenı yenı 3Gbiti çıkarıyorken sen nasıl 500Gbitlik bir hıza sahip olduğunu söyliyorsun?

Forum_Uzmanı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Prison Olarak Türkiyede İlk Değilsiniz 2013 Yılında Açmıştık Biz 2 Kişi 1 Yıl Sonra Kapattık.

Prison İçin Önerilerim
Çeşitli Kazma Özellikleri Para Veya Xp İle Arttırılmalı Servet Mesela Daha Üstüne Çıkarabilmeliyiz.
Çeşitli Pluginler İle Süper Enchantlar Yapılabiliyor Patlama Vs. Gibi

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Prison Olarak Türkiyede İlk Değilsiniz 2013 Yılında Açmıştık Biz 2 Kişi 1 Yıl Sonra Kapattık.

Prison İçin Önerilerim
Çeşitli Kazma Özellikleri Para Veya Xp İle Arttırılmalı Servet Mesela Daha Üstüne Çıkarabilmeliyiz.
Çeşitli Pluginler İle Süper Enchantlar Yapılabiliyor Patlama Vs. Gibi
yok benim daha iyi fikirlerim var hihihi :D. şöyle prison da tüm rankları bitirdiklerinde hard faction açılcak yani kaçmışlar gşbş olcak :D

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte arada ki fark; Zengin olan parası boldur direkt açar sunucuyu, fakir olanın parası yoktur kendi bilgisayarında sunucu için uğraşır, uğraşır eklenti yazmaya çalışır, editler, harita yapar 1-2 ay ama yinede açamaz. Bizzat bende şu an 2 adet Profesyonel Sunucu var. Forumda konusu bile hazır :D O derece hazır bir sunucu ve kaliteli ._. Ama parasızlık malesef ki açtırmıyor.

Sunucunuzun özeti; "Googleye gir Fakşın, Sörvayvıl, Sıkaybılock 1.8 paketi indir. Birazcık gir msg editle 2-3 yazıyı swcraft yaz. Haritaları olabildiğinde we ile hızlıca yap. 500 TL bayıl."

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu yorumu 2. Kez söylüyorsunuz :/ 500m yazmak istemişdir herhalde yazım yanlışıdır
Bunu 2. defa atmamım sebebi belkide 1.'de düzeltmediğin içindir.

1- 500m diye bir şey yok.
2- Nitrado 1Gbit hatta sahip.
3- Bi bak Superonline,Türk Telekom'a filan. 16Mbit 24Mbit 50Mbit 100Mbit 1000Mbit 8Mbit olarak paketleri var.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte arada ki fark; Zengin olan parası boldur direkt açar sunucuyu, fakir olanın parası yoktur kendi bilgisayarında sunucu için uğraşır, uğraşır eklenti yazmaya çalışır, editler, harita yapar 1-2 ay ama yinede açamaz. Bizzat bende şu an 2 adet Profesyonel Sunucu var. Forumda konusu bile hazır :D O derece hazır bir sunucu ve kaliteli ._. Ama parasızlık malesef ki açtırmıyor.

Sunucunuzun özeti; "Googleye gir Fakşın, Sörvayvıl, Sıkaybılock 1.8 paketi indir. Birazcık gir msg editle 2-3 yazıyı swcraft yaz. Haritaları olabildiğinde we ile hızlıca yap. 500 TL bayıl."
500 tl bayılmıyoz :/ yorumun için teşekkürler Vip alanlar olduğu için ayakta durabildik. paket kullanıyorum çünkü ben kendime güvensem hata falan çıkar kendim de yine yapabilirim yani . Ve parasızlık bahane. ben ilk olark zaten aylık 10 15 tl ödüodum sv açılınca vip alan fazla olunca arttırdım yani eğer açarsan şimdi vip alan olacaı için yaparsın bir şekilde

ve hani sanki para yapıom evde kendi kendiime :/

Harunkbts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Laglı olmamasına ve natural map'ine dikkat et. Sıkıntılı oluyolar çoğunlukla.