faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
inş başka bir günAma steam bozuq eğğğ
inş başka bir günAma steam bozuq eğğğ
sesqes dime ?inş başka bir gün
Saçını günde bir kez yıkamanı tavsiye etmiyorum ki saç doktorları falanda etmiyor. Şöyle diyeyim ki saçta ki yağ ne kadar iğrenç olarak algılansa da bu saçın beslenmesini sağlar ve güçlendirir. Bu nedenle her gün saç yıkamak saçlarının kısa zamanda dökülmesini, güçsüzleşmesini sağlayabilir (Kesin diye bir şey yok)Günde bir yıkıyorum , 1 ayda alnıma bile gelmeyen saç gözüme giriyor![]()
@Kovalski de demiş. Saçım cidden yağlanıyor eve geleyim mesela yağdan geçilmiyor saçimSaçını günde bir kez yıkamanı tavsiye etmiyorum ki saç doktorları falanda etmiyor. Şöyle diyeyim ki saçta ki yağ ne kadar iğrenç olarak algılansa da bu saçın beslenmesini sağlar ve güçlendirir. Bu nedenle her gün saç yıkamak saçlarının kısa zamanda dökülmesini, güçsüzleşmesini sağlayabilir (Kesin diye bir şey yok)
Benden sana tavsiye saçını 2 veya 3 gün geçmeden yıkamaman.
Fazla yıkadığından dolayı 1 gün içinde çabuk yağlanır.@Kovalski de demiş. Saçım cidden yağlanıyor eve geleyim mesela yağdan geçilmiyor saçim![]()
bu konuda bir şey diyemicem fakat daha bu saç uzatma işlerinde acemiyken saçlarımı yıkayıp direk havluyu kafama geçirip yatıyodum ve sabah kalktığımda saçımda bi acı hissediyordum nedense muhtemelen bu dediğin şeyle alakalıdır o durumda, Dediğim gibi saç uzatıcaksanız tavsiyem saçın önünü değil arkasını uzun bırakarak kestirmeniz. Gerçekten çok güzel görünüyor uzayınca.Arkadaşım ben saçlarımı 5-6 ay boyunca hiç kestirmedim.
Baya bir döküldü.
Berber tekrar çıkmadığını söyledi kalanları kurtar falan dedi.
Dediğine göre uzun saçlar daha çok kırılıyormuş ve bu köke kadar iniyormuş.
Sence tekrar çıkar mı?
Video'da ki kız mı erkek mi ve ayrıca bunlara özeniyorsan bir zahmet özenme bu nedir ya?bu konuda bir şey diyemicem fakat daha bu saç uzatma işlerinde acemiyken saçlarımı yıkayıp direk havluyu kafama geçirip yatıyodum ve sabah kalktığımda saçımda bi acı hissediyordum nedense muhtemelen bu dediğin şeyle alakalıdır o durumda, Dediğim gibi saç uzatıcaksanız tavsiyem saçın önünü değil arkasını uzun bırakarak kestirmeniz. Gerçekten çok güzel görünüyor uzayınca.
o videoyu kaldırdım zaten herkezin sevmiyeceğini düşündüğüm için. Ayrıca o tür saç stillerini seviyorum. Çoğu türkün yaptığı o saçın ortasını kaldırmak keko işi gibi geliyorVideo'da ki kız mı erkek mi ve ayrıca bunlara özeniyorsan bir zahmet özenme bu nedir ya?
12 , 13 gibi yaşlardaysan normaldir değilsen saçını sabunla çok yüksek sıcaklıklarda yıkama saçını bayağı bi güçsüzleştiriyorBenim Saçım Dökülüyor O Problem Çözümü Varmı ?