Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben burada badem yağı castor yağı falan diyecem. Bir aklı evvel gözüne kaçıracak, içecek kendi pisliğinde boğulacak ben suçlu olucam.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşım ben saçlarımı 5-6 ay boyunca hiç kestirmedim.
Baya bir döküldü.
Berber tekrar çıkmadığını söyledi kalanları kurtar falan dedi.
Dediğine göre uzun saçlar daha çok kırılıyormuş ve bu köke kadar iniyormuş.
Sence tekrar çıkar mı?

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Günde bir yıkıyorum , 1 ayda alnıma bile gelmeyen saç gözüme giriyor -_-
Saçını günde bir kez yıkamanı tavsiye etmiyorum ki saç doktorları falanda etmiyor. Şöyle diyeyim ki saçta ki yağ ne kadar iğrenç olarak algılansa da bu saçın beslenmesini sağlar ve güçlendirir. Bu nedenle her gün saç yıkamak saçlarının kısa zamanda dökülmesini, güçsüzleşmesini sağlayabilir (Kesin diye bir şey yok)
Benden sana tavsiye saçını 2 veya 3 gün geçmeden yıkamaman.

Emre

JAVA <3
En iyi cevaplar
0
2 günde bir duşa giriyorum sacım asker tıraşı iken bile 1 aya gözlerimin içie girmeye başlıyor :p

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Saçını günde bir kez yıkamanı tavsiye etmiyorum ki saç doktorları falanda etmiyor. Şöyle diyeyim ki saçta ki yağ ne kadar iğrenç olarak algılansa da bu saçın beslenmesini sağlar ve güçlendirir. Bu nedenle her gün saç yıkamak saçlarının kısa zamanda dökülmesini, güçsüzleşmesini sağlayabilir (Kesin diye bir şey yok)
Benden sana tavsiye saçını 2 veya 3 gün geçmeden yıkamaman.
@Kovalski de demiş. Saçım cidden yağlanıyor eve geleyim mesela yağdan geçilmiyor saçim -_-

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Kullandigim ilaçlardan dolayi 3 ay yikanmasam sacimdan 1 gram yag akmaz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım ben saçlarımı 5-6 ay boyunca hiç kestirmedim.
Baya bir döküldü.
Berber tekrar çıkmadığını söyledi kalanları kurtar falan dedi.
Dediğine göre uzun saçlar daha çok kırılıyormuş ve bu köke kadar iniyormuş.
Sence tekrar çıkar mı?
bu konuda bir şey diyemicem fakat daha bu saç uzatma işlerinde acemiyken saçlarımı yıkayıp direk havluyu kafama geçirip yatıyodum ve sabah kalktığımda saçımda bi acı hissediyordum nedense muhtemelen bu dediğin şeyle alakalıdır o durumda, Dediğim gibi saç uzatıcaksanız tavsiyem saçın önünü değil arkasını uzun bırakarak kestirmeniz. Gerçekten çok güzel görünüyor uzayınca.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bu konuda bir şey diyemicem fakat daha bu saç uzatma işlerinde acemiyken saçlarımı yıkayıp direk havluyu kafama geçirip yatıyodum ve sabah kalktığımda saçımda bi acı hissediyordum nedense muhtemelen bu dediğin şeyle alakalıdır o durumda, Dediğim gibi saç uzatıcaksanız tavsiyem saçın önünü değil arkasını uzun bırakarak kestirmeniz. Gerçekten çok güzel görünüyor uzayınca.
Video'da ki kız mı erkek mi ve ayrıca bunlara özeniyorsan bir zahmet özenme bu nedir ya?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Video'da ki kız mı erkek mi ve ayrıca bunlara özeniyorsan bir zahmet özenme bu nedir ya?
o videoyu kaldırdım zaten herkezin sevmiyeceğini düşündüğüm için. Ayrıca o tür saç stillerini seviyorum. Çoğu türkün yaptığı o saçın ortasını kaldırmak keko işi gibi geliyor

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şapka filan takınca özellikle saç çabuk yağlanıyor. (Havasız kalınca da diyebiliriz) Ayriyeten her doktorun dediği gibi bilgisiz adamdan bilgi almayın. Türkiye'de herkes bir şey biliyor. Herkes kendini haklı sanıyor. Oysa zeki insan sayısı 1 arpa sapını geçmiyor.