Give 1 diamond sword to player's slot 0
Çalışmıyor. "player's slot 0" is not an entity type hatası veriyor.PHP:Give 1 diamond sword to player's slot 0
Çalışması gerek ? Bende çalışıyor.Çalışmıyor. "player's slot 0" is not an entity type hatası veriyor.
Arkadaş skript diyor ve ilk item yerine p.getInventory() falan filan gelmesi gerekiyor*ItemStack item123 = new ItemStack(...);
item.setItem(slotnumarası, item123)
İlginç Skript 1.8 craftbukkit 1.8 kullanıyorum. Garip bir olay. Yapmaya çalıştığım kod şu:Çalışması gerek ? Bende çalışıyor.
give 1 nether wart named "&4OLUM SAYISI" to victim's slot 9
"On Moving" "Cancel Evet"İlginç Skript 1.8 craftbukkit 1.8 kullanıyorum. Garip bir olay. Yapmaya çalıştığım kod şu:
Kod:give 1 nether wart named "&4OLUM SAYISI" to victim's slot 9
Bide bir isteğim daha olacak;
oyuncunun haraket halinde olmasını nasıl yapabiliriz ?
Mesela if player moving cancel event gibi bir şey.
Hani oyuncu haraket ediyosa o anda yapmaya çalıştığı eventi iptal edecek.
Sizin gibi post kasan küçük yaşlı kişiler bulaşmasın. Evet alkışlayalım bu arkadaşımızı. Vallaha ya hakikaten mi ? Hiç aklımıza gelmemişti bak. SKRIPT BU ANLAMIYORSAN POST KASMA BARI. Utanmadan yazmış bide. Skript yazıyoruz. Starter kit pluginini napacağım. geçende sordum /tpall yapıcam diye essentials indir dedi teki vallaha sinir oldum. Boşuna sorduk zaten aklımıza hiiiiç gelmemişti.Starter Kit plugini ile yapabilirsin
Nether star değil, Nether ward"On Moving" "Cancel Evet"
Birde Nether Stara Yapma. Çalışmaz. Ben denedim variable olmuyor.
on command "/ttp":
player is moving:
cancel event
send "&a[&bBOB&a]&cHaraket ederken ışınlanamazsın!"
Bak şöyle yap.Sizin gibi post kasan küçük yaşlı kişiler bulaşmasın. Evet alkışlayalım bu arkadaşımızı. Vallaha ya hakikaten mi ? Hiç aklımıza gelmemişti bak. SKRIPT BU ANLAMIYORSAN POST KASMA BARI. Utanmadan yazmış bide. Skript yazıyoruz. Starter kit pluginini napacağım. geçende sordum /tpall yapıcam diye essentials indir dedi teki vallaha sinir oldum. Boşuna sorduk zaten aklımıza hiiiiç gelmemişti.
Nether star değil, Nether ward
Ama aradığım o değil. on moving değil. Bak olay şu:
Anladın ? player is moving yerine ne koyarsam olur. Hata veriyor yoksa.Kod:on command "/ttp": player is moving: cancel event send "&a[&bBOB&a]&cHaraket ederken ışınlanamazsın!"
on command "/ttp":
set {nohareket.%player%} to true
on moving:
{nohareket.%player%} is true:
cancel event
noharaket türkçe bir kelime algılayabiliyor mu ki ? bi de on moving diye bir event yok :/ nasıl becerdin onuBak şöyle yap.
PHP:on command "/ttp": set {nohareket.%player%} to true send "&a[&bBOB&a]&cHaraket ederken ışınlanamazsın!" on moving: {nohareket.%player%} is true: cancel event send "&a[&bBOB&a]&cHaraket ederken ışınlanamazsın!"
Kodlama türünü "UTF - 8" yaparsan algılar. Birde "nohareket" türkçe karakter yoktur.noharaket türkçe bir kelime algılayabiliyor mu ki ? bi de on moving diye bir event yok :/ nasıl becerdin onu![]()
on command "/ttp":
set {nohareket.%player%} to true
on step:
{nohareket.%player%} is true:
cancel event
hareket diye bir şey olduğunu hiç bilmiyordum. Türkçe bir kelime çünkü. Dilimizde kullanıyoruz. Demekki onların dilindede varKodlama türünü "UTF - 8" yaparsan algılar. Birde "nohareket" türkçe karakter yoktur.
Türkçe karakterler: "ö,ü,ç,ğ vb."
Gine on move on diye evınt yok diyorKodlama türünü "UTF - 8" yaparsan algılar. Birde "nohareket" türkçe karakter yoktur.
Türkçe karakterler: "ö,ü,ç,ğ vb."
Şöyle deneyin:
PHP:on command "/ttp": set {nohareket.%player%} to true send "&a[&bBOB&a]&cHaraket ederken ışınlanamazsın!" on move on: {nohareket.%player%} is true: cancel event send "&a[&bBOB&a]&cHaraket ederken ışınlanamazsın!"
Sen beni yanlış anladınhareket diye bir şey olduğunu hiç bilmiyordum. Türkçe bir kelime çünkü. Dilimizde kullanıyoruz. Demekki onların dilindede var![]()