Team Fergus - Skyblock Sunucu Haritası

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Gerçekten güzel olmuş :) Elinize sağlık.

Yaptığınız her yapı gibi bu yapıda muhteşem :)

Gayet güzel bence. Ayrıntısıyla incelemedim

bulut yollar ve bulutlar hoş durmuş, şu göl olan yere de güzel bi parkur yapaydın çoh daa güsel olacağmış

En çok ilgi çeken yer market gibi ama her zaman ki gibi güzel harita yine :)

Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarılı Buildler Size Ulaşabileceğimiz skype adresi var mıdır varsa özelden yazarsanız sevinirim iş görüşmesi için.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Güzel,Diğer Adalara Crate Plugini İle Kasa Açma Yerleri Falan Ekleyebilir Eğer Her Kim Alıcaksa Mapı.Ama Bulutlar Olmamış Hani Biraz Koyalımda Boş Durmasın Tarzı Olmuş :)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Haritanın bir tane de grafik modu kullanılmadan resmini atsan iyi olur. Bir de orjinal halini görmüş oluruz. (on kat makyaj sürmüş gelinin kız kardeşine benziyor)

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Haritanın bir tane de grafik modu kullanılmadan resmini atsan iyi olur. Bir de orjinal halini görmüş oluruz. (on kat makyaj sürmüş gelinin kız kardeşine benziyor)
Buyuklugunden oturu sığmıyor bir kareye, orijinal halini gormek isteyen Progamer adli sunucuda goz atabilir :)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Buyuklugunden oturu sığmıyor bir kareye, orijinal halini gormek isteyen Progamer adli sunucuda goz atabilir :)
Bu fotoğrafları çektiğin gibi çekemez misin? Programı tam olarak bilmiyorum ama bence aynı yöntem ile grafik modu olmadan halini atabilirsin. Ha dersen ki olmuyor tamam o zaman incelemek isteyen arkadaşlar sunucuna buyurur. (dürüst bir izlenim bırakılsın diye grafik modu olmadan resmini çekip at diyorum yanlış algılanmasın)

RisusTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hahahah Market Barışın , Barış'ın RPG sunucusu için yapmış olduğu evlerden biri deil mi o ? :D
Yapıda daha çok detay lazım örn,ev gibi
Adaların köşe kısımlarındaki yumuşak doku göze batıyor
Adanın alt kısmına çıkıntılar eklenebilir daha naturel durması için
aklıma gelenler bunlar Bunların dışında elinize sağlık.