Vivat
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Neyle çakışıyor olabilir hocamKullandığın bir plugin çakışıyor olabilir pluginlerinde bir hata olabilir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neyle çakışıyor olabilir hocamKullandığın bir plugin çakışıyor olabilir pluginlerinde bir hata olabilir
Hocam tab bile ilgili kullandığınız bir plugin nedeni ile çakışıyor olabilir kullandığınız pluginleri bilmediğim için net bi cevap söyleyemeyeceğimNeyle çakışıyor olabilir hocam
öncelikle NameTagEdit çok tavsiye edilen bir plugin değildir crash sorunları olabiliyor ama nametageditden kaynaklandığını sanmıyorum ama bir silip deniyebilirsinizTab ile kullandığım bitek nametagedit var,onda da sürüm olayımı var yoksa
Anladım teşekkürleröncelikle NameTagEdit çok tavsiye edilen bir plugin değildir crash sorunları olabiliyor ama nametageditden kaynaklandığını sanmıyorum ama bir silip deniyebilirsiniz
Alakası Yok Ya İlk Crash Korumaasını Yükleyenlerdenim Ve Bu Hata Oluyordu NametagEdit Düzeltiyor essentialsdan renkleri kapatıyorduk galibaöncelikle NameTagEdit çok tavsiye edilen bir plugin değildir crash sorunları olabiliyor ama nametageditden kaynaklandığını sanmıyorum ama bir silip deniyebilirsiniz
Başıma geldiğinden söylüyorum nametagedit eskiden sorun çıkarıyordu direk sunucu kapanıyordu uyarmak için söyledimAlakası Yok Ya İlk Crash Korumaasını Yükleyenlerdenim Ve Bu Hata Oluyordu NametagEdit Düzeltiyor essentialsdan renkleri kapatıyorduk galiba
Son sürümde sıkıntı yok ve craftbukkit crash balon korumalisini ben paylasmistim zor bisi değil aslında arkadas in yapicagi tek şey craftbukkit değiştirmek nametag edit kullanmadan essentialsdan 1-2 AYAR yapmakBaşıma geldiğinden söylüyorum nametagedit eskiden sorun çıkarıyordu direk sunucu kapanıyordu uyarmak için söyledim
ben eskiden kullanmıştım onu diyorum kurulumunu anlatmana gerek yok rıdvan biliyorumSon sürümde sıkıntı yok ve craftbukkit crash balon korumalisini ben paylasmistim zor bisi değil aslında arkadas in yapicagi tek şey craftbukkit değiştirmek nametag edit kullanmadan essentialsdan 1-2 AYAR yapmak
Yok sana degil arkadas gorsun diye yazdimben eskiden kullanmıştım onu diyorum kurulumunu anlatmana gerek yok rıdvan biliyorum![]()