Tabloda 4-5 defa isim oluyor

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tab ile kullandığım bitek nametagedit var,onda da sürüm olayımı var yoksa

Ridvan_44

Play.CrafRion.Com
En iyi cevaplar
0
öncelikle NameTagEdit çok tavsiye edilen bir plugin değildir crash sorunları olabiliyor ama nametageditden kaynaklandığını sanmıyorum ama bir silip deniyebilirsiniz
Alakası Yok Ya İlk Crash Korumaasını Yükleyenlerdenim Ve Bu Hata Oluyordu NametagEdit Düzeltiyor essentialsdan renkleri kapatıyorduk galiba

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Alakası Yok Ya İlk Crash Korumaasını Yükleyenlerdenim Ve Bu Hata Oluyordu NametagEdit Düzeltiyor essentialsdan renkleri kapatıyorduk galiba
Başıma geldiğinden söylüyorum nametagedit eskiden sorun çıkarıyordu direk sunucu kapanıyordu uyarmak için söyledim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ridvan_44

Play.CrafRion.Com
En iyi cevaplar
0
Başıma geldiğinden söylüyorum nametagedit eskiden sorun çıkarıyordu direk sunucu kapanıyordu uyarmak için söyledim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Son sürümde sıkıntı yok ve craftbukkit crash balon korumalisini ben paylasmistim zor bisi değil aslında arkadas in yapicagi tek şey craftbukkit değiştirmek nametag edit kullanmadan essentialsdan 1-2 AYAR yapmak

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Son sürümde sıkıntı yok ve craftbukkit crash balon korumalisini ben paylasmistim zor bisi değil aslında arkadas in yapicagi tek şey craftbukkit değiştirmek nametag edit kullanmadan essentialsdan 1-2 AYAR yapmak
ben eskiden kullanmıştım onu diyorum kurulumunu anlatmana gerek yok rıdvan biliyorum :)