bkz:tek gördüğüm bir karamaşa.![]()
Tşkkür ederim.
biraz daha slabsiz yapılara!..
Shadersız Fotoğraflarda Yüklerseniz Daha Düzgün Yorum Yapabiliriz
Map Çok Karmaşık Ve Dikkat Dağıtıcı Biraz Daha Basit Desenler Kullansaydınız Daha Güzel Olurdu
Fakat Map Gerçekten Güzel Olmuş Ellerinize Sağlık
Desenler Hoş Fakat Biraz Karmaşık Gibi Geldi Ama. Başarılarınızın Devamını Dilerim...
Map Güzel Olmuş Tebrikler
@Nornia nin Serveri Icinmi Bu Uu
Bir daha sefere düzeltilir sıkıntı yokAtmosferi tam oturtamamışsın
1.o Towner değil Tower 2. si yapıdaki detaylardan bahsediyorum anlamak çok zor olmamalıSlab göremiyorum iyice yaklaştırıp bakarsan sevinirim slap 1 tek ortada ki towner ' de mevcut.
1.o Towner değil Tower 2. si yapıdaki detaylardan bahsediyorum anlamak çok zor olmamalıDD
Her ne kadar hub maplarının boğucu ve 4 duvarlı oluşundan bıksam da güzel bir atmosferi var.Haritaların fazla karışık ve detayların merdiven ve desenden ibaret olmasını sevmiyorum fazla. Takımınız için ise yeterli bir çalışma. :hmm:
copy rotate 90 paste -a bu şekilde 3 kere yazarak yapıştırabilirsin.Çok iyi. Bu tür yapıları, vuar ile çevrelemeyi world edit ile mi yapılıyor? İnternette yazmayan bir şey mi kullanıyorsunuz hep merak etmişimdir
Çok güzel olmuş herzamank gibi Metin abi![]()
Çok iyi. Bu tür yapıları, vuar ile çevrelemeyi world edit ile mi yapılıyor? İnternette yazmayan bir şey mi kullanıyorsunuz hep merak etmişimdir
Harita bahane abimiz sahane :yastık:
Map güzel olmasına güzelde, ekipteki herkesin suffix tagı neden olympos
Ayrıca desing değil design ehehe :teselli:
bb :nyan: