Bravefactions Hub Map #OlymposBT#

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Shadersız Fotoğraflarda Yüklerseniz Daha Düzgün Yorum Yapabiliriz
Map Çok Karmaşık Ve Dikkat Dağıtıcı Biraz Daha Basit Desenler Kullansaydınız Daha Güzel Olurdu
Fakat Map Gerçekten Güzel Olmuş Ellerinize Sağlık

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bkz:
tek gördüğüm bir karamaşa.
Tşkkür ederim.
biraz daha slabsiz yapılara!..

Slab göremiyorum iyice yaklaştırıp bakarsan sevinirim slap 1 tek ortada ki towner ' de mevcut.

Shadersız Fotoğraflarda Yüklerseniz Daha Düzgün Yorum Yapabiliriz
Map Çok Karmaşık Ve Dikkat Dağıtıcı Biraz Daha Basit Desenler Kullansaydınız Daha Güzel Olurdu
Fakat Map Gerçekten Güzel Olmuş Ellerinize Sağlık

En kısa süre içerisinde , yüklemeye çalışırım :)

Desenler Hoş Fakat Biraz Karmaşık Gibi Geldi Ama. Başarılarınızın Devamını Dilerim...

Doğrudur aşkm yerim <3

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Her ne kadar hub maplarının boğucu ve 4 duvarlı oluşundan bıksam da güzel bir atmosferi var.Haritaların fazla karışık ve detayların merdiven ve desenden ibaret olmasını sevmiyorum fazla. Takımınız için ise yeterli bir çalışma. :hmm:

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.o Towner değil Tower 2. si yapıdaki detaylardan bahsediyorum anlamak çok zor olmamalı :DDD

Neden beni şimdi bozuyon ki tam gaz ilerliyordum. :) Ve neden her seferinde sende yazım hatası yapıyorum :)

Her ne kadar hub maplarının boğucu ve 4 duvarlı oluşundan bıksam da güzel bir atmosferi var.Haritaların fazla karışık ve detayların merdiven ve desenden ibaret olmasını sevmiyorum fazla. Takımınız için ise yeterli bir çalışma. :hmm:

Eyvallah aşkm <3

rown

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok iyi. Bu tür yapıları, vuar ile çevrelemeyi world edit ile mi yapılıyor? İnternette yazmayan bir şey mi kullanıyorsunuz hep merak etmişimdir

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Harita bahane abimiz sahane :yastık:
Map güzel olmasına güzelde, ekipteki herkesin suffix tagı neden olympos :ha:
Ayrıca desing değil design ehehe :teselli:
bb :nyan:

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş herzamank gibi Metin abi :D

Teşekkür ederim :D Eyvallah <3

Çok iyi. Bu tür yapıları, vuar ile çevrelemeyi world edit ile mi yapılıyor? İnternette yazmayan bir şey mi kullanıyorsunuz hep merak etmişimdir

World edit ve Woxel sniper ile yapıyoruz :D
Harita bahane abimiz sahane :yastık:
Map güzel olmasına güzelde, ekipteki herkesin suffix tagı neden olympos :ha:
Ayrıca desing değil design ehehe :teselli:
bb :nyan:

Olum hep böyle yap kaç sonra tamam düzeltilir. :D