NuclearMedusa
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Gideri varmış serverin
Sorunlar Düzelmiştir Sunucu Günceldir !!Serverde ki lagın acilen düzeltilmesi lazım aynı lapis bloğunu 10 defa kırıyoruz
Gideri varmış serverin
Sorunlar Düzelmiştir Sunucu Günceldir !!Serverde ki lagın acilen düzeltilmesi lazım aynı lapis bloğunu 10 defa kırıyoruz
Ne zaman aktif olucak pekiSorunlar Düzelmiştir Sunucu Günceldir !!
Aksama doğru aktif olacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.Ne zaman aktif olucak peki
Bakım daha ne kadar sürecekAksama doğru aktif olacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeniden bakıma almak zorunda kaldık fakat yapabileceğimiz bir şey yok.Bakım daha ne kadar sürecek
Teşekkürler. Op factions düzeyinde ayarladigimiz için öyle yaptıkRütbe hammaddeleri karışık sanırım biraz hangi rütbenin hangi hammaddede kazıcağı belli değil ayrıca lapiste rütbe hammaddelerden daha fazla para kasılyıor seri şekilde fiyatının düşürülmesi gerek bence
Taba Basınca Üstüne WildCraft Diye Server İsmini Yazmışın Nasıl Yaptın![]()
Sunucumuz Akşam Saat 10:45 Ve Güncel Oyuncu Sayımız !!!!!! Problemler Hosting Şirketi Tarafından Hızlıca Çözülüyor
1.8 pluginlerini araştırarak bulabilirsiniz.Taba Basınca Üstüne WildCraft Diye Server İsmini Yazmışın Nasıl Yaptın
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kimse para veripte adminlik almadiAdalet 0 10 yaşında para verenleri admin yapıyorlar yan hesabına vip üyelik verip oynuyor adam bravo. sunucudan ban attılar banada sen "kill aurosun" diyerek kanıt varmı diyorum? susuyolar oynayıpda zamanınızı harcamayın.
O zaman oynamayinSunucu tamamen 13-14 yaşındaki birisinin açtığı sunucuya eşit girdim ve baktım tek bir farklı özellik göremedim. Online sayısı filan niye böyle yüksek derseniz tamamen youtube kanalından dolayı orası olmasa 10-20 max online sayısı olur.