' WeirdCraftTR ' | Skyblock - Faction - EggWars - Rush - Survival - SkyWars ve Fazlası ! +100 Online

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Sunucumuz Akşam Saat 10:45 Ve Güncel Oyuncu Sayımız !!!!!! Problemler Hosting Şirketi Tarafından Hızlıca Çözülüyor​

Grafit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rütbe hammaddeleri karışık sanırım biraz hangi rütbenin hangi hammaddede kazıcağı belli değil ayrıca lapiste rütbe hammaddelerden daha fazla para kasılyıor seri şekilde fiyatının düşürülmesi gerek bence

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Rütbe hammaddeleri karışık sanırım biraz hangi rütbenin hangi hammaddede kazıcağı belli değil ayrıca lapiste rütbe hammaddelerden daha fazla para kasılyıor seri şekilde fiyatının düşürülmesi gerek bence
Teşekkürler. Op factions düzeyinde ayarladigimiz için öyle yaptık

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zSuleyman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adalet 0 10 yaşında para verenleri admin yapıyorlar yan hesabına vip üyelik verip oynuyor adam bravo. sunucudan ban attılar banada sen "kill aurosun" diyerek kanıt varmı diyorum? susuyolar oynayıpda zamanınızı harcamayın.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Adalet 0 10 yaşında para verenleri admin yapıyorlar yan hesabına vip üyelik verip oynuyor adam bravo. sunucudan ban attılar banada sen "kill aurosun" diyerek kanıt varmı diyorum? susuyolar oynayıpda zamanınızı harcamayın.
Kimse para veripte adminlik almadi

Son düzenleme:

Cs0kis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu tamamen 13-14 yaşındaki birisinin açtığı sunucuya eşit girdim ve baktım tek bir farklı özellik göremedim. Online sayısı filan niye böyle yüksek derseniz tamamen youtube kanalından dolayı orası olmasa 10-20 max online sayısı olur.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Sunucu tamamen 13-14 yaşındaki birisinin açtığı sunucuya eşit girdim ve baktım tek bir farklı özellik göremedim. Online sayısı filan niye böyle yüksek derseniz tamamen youtube kanalından dolayı orası olmasa 10-20 max online sayısı olur.
O zaman oynamayin :)