Kulaklık Sorunu Yardım Edin Lütfen

haluk2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben bu yıl yeni bi bilgisayar aldım ve kulaklığı takınca çok cızırtı yapıyo bilgisayar kasalı asus normalde cızırtı yokken kulalığı takınca cızırtı yapıyo bunun çözümü nedir kulaklıta yeni sayılır hyperx tablette cızırtı olmazken bilgisayarda oluyo oyunda ses kasamıyorum lütfen yardım.birde ses kartı realtek hd

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kasanın ön tarafına takıyorsan yakınlarında usb vb bir şey varsa onlar çakışma yapıyordur. Bendede bir ara oluyordu. Yakınında takılı usb vb varsa çıkartıp denermisin.

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Acaba kulaklık girişinde bir sıkıntı olabirmi 'ki büyük ihtimal sorun orada. Kasanın arkasındaki girişten falan da denermisin.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
bendede bir aralar öle bir sorun vardı tablete takınca o sorun olmazdı bilgisayara başka kulaklık taktım düzeldi
belki sendede sorun kulaklıkta olabilir ama olmıyadabilir her çözümü denedin olmadı at çöpe başka kulaklık al
gidipte yok 300 500 TL lik oyuncu kulaklığı alma o hatayı bende yaptım bir ara 80TL ye aynı kalitede 4 tane kulaklık buldum

haluk2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bendede bir aralar öle bir sorun vardı tablete takınca o sorun olmazdı bilgisayara başka kulaklık taktım düzeldi
belki sendede sorun kulaklıkta olabilir ama olmıyadabilir her çözümü denedin olmadı at çöpe başka kulaklık al
gidipte yok 300 500 TL lik oyuncu kulaklığı alma o hatayı bende yaptım bir ara 80TL ye aynı kalitede 4 tane kulaklık buldum
Farklı Kulaklıklardada Aynı Sorun Oluyo Hem bky38 Bilgisayarı Alalı 2 Ay Anca Oldu Girişlerin Bozulması Çok Düşük İhtimal